.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Curtea de Apel Alba Iulia a făcut astăzi publică motivarea deciziei 1960/ 4 aprilie 2012 prin care confirmă că documentaţia de urbanism din 2002 pentru proiectul Roşia Montană (PUG şi PUZ) este în vigoare şi îşi produce efectele, se arată într-un comunicat al RMGC. Mai mult, toate documentele care au fost sau vor fi emise pe baza PUG şi PUZ 2002 sunt valabile. Deciziile nr. 45 şi 46 din 2002 ale Consiliului Local Roşia Montană privind aprobarea documentaţiei PUG şi PUZ “nu au ieşit niciun moment din vigoare întrucât instanţa nu a dispus anularea lor”, acestea continuând să îşi producă efectele, se afirmă în motivarea deciziei Curţii de Apel Alba Iulia, subliniindu-se că aceste acte administrative continuă să producă efecte faţă de terţi, iar efectele deja produse până în prezent nu sunt afectate, la fel ca şi efectele care urmează a se produce. “RMGC se aşteaptă ca procedura de evaluare a impactului asupra mediului, care se află într-un stadiu avansat, să continue şi să se încheie. Mai mult ca oricând, România are nevoie de locuri de muncă, de investi?ii solide şi stabilitate economică, cruciale în contextul economic european şi interna?ional tot mai dificil. În ziua de astăzi, un proiect minier responsabil se poate face numai cu deplina respectare a legisla?iei româneşti şi europene şi prin folosirea celor mai bune practici disponibile. Suntem gata să construim prima mină modernă, care va crea mii de locuri de muncă în România, pentru români. Motivarea deciziei Curţii de Apel Alba Iulia, comunicată astăzi, confirmă că nu există niciun impediment legal în calea finalizării procedurii de evaluare a impactului asupra mediului”, declară Dragoş Tănase, Director General al RMGC. Motivarea deciziei Curţii de Apel Alba Iulia contrazice totodată declaraţiile recente ale fostului Ministru al Mediului Attila Korodi, conform cărora, din cauza lipsei unui PUZ care să-şi producă efectele, procedurile de evaluare a proiectului minier vor trebui suspendate până la emiterea unui nou certificat de urbanism. RMGC continuă să aibă documentaţia de urbanism în vigoare şi perfect aplicabilă (PUG, PUZ şi certificatul de urbanism), acestea fiind confirmate în mod repetat de diferite instanţe de judecată. “Tot ceea ce solicităm – şi am solicitat dintotdeauna – este să fim trataţi corect, iar proiectul minier să fie evaluat corect şi transparent. România şi toţi investitorii existenţi şi potenţiali merită un tratament corect, cu atât mai mult cu cât România are mare nevoie de locurile de muncă şi de stabilitatea economică aduse de investiţii. Odată aprobat, Proiectul Roşia Montană va contribui cu circa 1% la PIB-ul României şi va crea mii de locuri de muncă”, subliniază Dragoş Tănase, director General al RMGC.

Sursa: Jurnalul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .