.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ministrul Elena Udrea afirmă că referendumul susţinut de guvernul socialist Papandreou este nepotrivit şi inutil şi că televiziunile de ştiri din România se revoltă acum, deşi îi dădădeau ca exemplu românilor pe protestatarii greci, ea spunând că aceştia din urmă sunt, “în fapt, nişte huligani”.
“Decizia guvernului socialist grec al lui Georgios Papandreou de a supune la referendum planul de austeritate asumat şi acceptat deja în discuţiile cu reprezentanţii ţărilor din UE, dar şi cu FMI, a dinamitat practic din nou liniştea din Zona Euro. După câteva zile în care bursele crescuseră, lovitura aplicată de politicienii greci a fost atât de puternică, încât aproape că a anulat câştigurile din ultimele săptămâni”, scrie Udrea pe blog.

Ea subliniază că referendumul lui Papandreou este “deopotrivă nepotrivit şi inutil”. “Nepotrivit, pentru că tu, ca politician, nu mai ai credibilitate în momentul în care ai stabilit deja cu factorii de decizie internaţionali care sunt condiţiile bail-out-ului. Inutil, pentru că este clar care va fi răspunsul cetăţenilor greci, care, evident, vor refuza măsurile de austeritate. Cred că în orice ţară din lume un referendum care să fie direcţionat pe ideea reducerii taxelor, să spunem, s-ar bucura de un succes incontestabil”, afirmă ministrul Udrea.

Sursa: Mediafax
Comentariu Rostirea:
Se pare ca doamna Udrea nu poate sa inteleaga ca in cea mai veche democratie din lume, cei alesi de popor stiu ca trebuie sa asculte vocea poporului si trebuie sa se intoarca sa asculte vocea poporului cum bine se spunea intr-0 alta democratie milenara: VOX POPULIS , VOX DEI!

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .