.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Chevron a primit undă verde pentru începerea explorării pe cele trei perimetre din Dobrogea, în suprafaţă totală de aproximativ 300.000 de hectare.

Gigantul american a fost singura companie pentru care Guvernul a aprobat acordurile petroliere, deşi mai stau la coadă şi alte companii”. Sub acest slogan societatea civilă s-a mobilizat pe reţelele de socializare unde s-au anunţat mitinguri de protest pentru astăzi vineri 30 martie.

Cele mai active grupuri sunt “Împotriva extragerii gazelor de şist în Dobrogea” şI “Nu vrem exploatarea gazului de şist în România”.

Bucureşti: Piaţa Universităţii, ora 17.00. La Fântâni.

Pe grupul Pieţei Universităţii un mesaj se rostogoleşte puternic: “Ia foraţi în Yellowstone sau Yosemite Park după gaz. A, nu se poate că e rezervaţie? Guess what? Vama Veche şi 2 Mai sunt şi ele Rezervaţie Marină”. Urmează un citat din “Regulamentul rezervaţiei marine “Acvatorul litoral marin Vama Veche – 2 mai”:   “Art.7 Interdicţii: “este interzisă: d. modificarea directă sau indirectă, prin orice mijloace, a caracteristicilor geofizice ale mediului (colectarea şi distrugerea substratului pietros) şi a celor biochimice ale apei, ca şi deversarea de reziduuri lichide şi solide şi introducerea oricăror substanţe care ar putea schimba, chiar şi temporar, caracteristicile mediului marin”. Peste 500 de persoane confirmaseră participarea deja.

 Cluj: Piaţa Unirii, ora 17.00.

Clujenii i-au luat de exemplu pe bârladeni: “Aprobările primite de Chevron vin în contextul în care locuitorii din Bârlad şi zona înconjurătoare, unde Chevron deţine alt perimetru, au protestat împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică. Aceasta situaţie ne obligă la o mobilizare generala cât mai urgentă! Săptămâna trecută, circa 3.000 de persoane au ieşit să protesteze împotriva exploatării gazelor de şist, în Bârlad.  Citiți mai departe pe jurnalul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .