.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Protestele impotriva fraudarii alegerilor in favoarea partidului Rusia Unita, condus de premierul Vladimir Putin, au continuat in seara zilei de miercuri, raspandindu-se si in exclava rusa Kaliningrad, informeaza RIA Novosti. Potrivit declaratiilor politiei, au fost arestati in jur de 90 de manifestanti din Moscova si din Sankt Petersburg.

Circa 500 de persoane s-au adunat, miercuri, in centrul metropolei Sankt Petersburg. Manifestantii, in mare parte tineri, au scandat “Rusine!”, titreaza Reuters. 70 de persoane au fost retinute de politie.

O manifestatie de dimensiuni mai mici a avut loc in Moscova unde 20 de persoane au foat arestate pentru organizarea unui protest ilegal, a declarat un purtator de cuvant al politiei ruse. La protest au participat in jur de 30 de persoane, carora li s-au adaugat cateva zeci de jurnalisti.

Fortele de ordine au blocat, pe seara, Piata Revolutiei, si au impins reporterii. potrivit Reuters, politistii au anuntat, prin portavoce: “Onorati cetateni, va rugam sa nu va opriti; continuati-va drumul pentru a nu-i stanjeni pe altii”. Trei tineri au inceput sa strige, langa o intrare de metrou, “Vrem alegeri libere!”, insa politia i-a condus catre unul dintre autobuzele si camioanele parcate pe strazile apropiate.

Un al treilea protest a avut loc in exclava rusa de la Marea Baltica Kaliningrad. Potrivit politiei, la acesta au participat circa 150 de persoane. Organizatorii sustin ca numarul manifestantilor s-a apropiat de 1000.

sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .