.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Peste 50 de persoane protestează, duminică, în Piaţa Unirii din municipiul Cluj-Napoca, srtigând lozinici împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi împotriva Guvernului.

Protestatarii, printre care se află şi membri ai PSD şi PNL, s-au adunat în jurul orei 12.00 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, având steaguri tricolore.

Totodată, protestatarii au pancarte pe care scrie: “Te ştim chior, dar nu şi surd când strigăm salvează SMURD”, “Băsescu şi ai lui, criminalii statului”, “Ruşine jandarmii bucureşteni”.

Persoanele adunate în piaţă strigă “Jos Băsescu”, “Jos Guvernul”, “Clujule, trezeşte-te”, “Nu vă fie frică că Băsescu pică”, “Demisia”, “Afară, afară, javrele din ţară”.

Protestul nu este autorizat, iar în piaţă se află jandarmi care supraveghează manifestarea pentru a nu apărea incidente.

Sâmbătă, aproximativ o sută de persoane s-a adunat în jurul orei 14.00 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, susţinând că au fost invitate la manifestare prin intermediul reţelei de socializare Facebook.

Ulterior, participanţii la miting au pornit într-un marş pe Bulevardul Eroilor din municipiul Cluj-Napoca, până în Piaţa Avram Iancu, ei fiind escortaţi de poliţişti şi jandarmi.

Participanţii la acţiune au avut steaguri tricolore şi pancarte cu diverse mesaje, printre care: ” La toamnă lacrimile vor fi portocalii”, “România a votat la sănătate Arafat”, “Nu puneţi cătuşe democraţiei”, “Respect Raed Arafat”, “Am încredere în Raed Arafat”, “Sănătatea nu trebuie să devină un obiect de lux”, “Pro Arafat, pro România”, “La revedere domnule Băsescu”, “Jos dictatorul, jos javra ordinară”.

Citeste mai departe pe Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .