.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

In ajunul noului miting anti-Putin “Pentru alegeri cinstite” programat pentru 4 februarie la Moscova si care se anunta cel mai mare dintre toate actiunile de protest organizate in capitala rusa dupa scrutinul legislativ din decembrie anul trecut, presa rusa trece sub tacere evenimentele din Romania. Cu exceptia unui articol aparut saptamana trecuta in cotidianul Nezavisimaia gazeta, demonstratiile maraton din Bucuresti si alte orase ale tarii noastre nu au facut obiectul altor materiale de presa.

Ceea ce, desigur, nu inseamna ca ele sunt ignorate sau nu prezinta interes. Este insa de presupus ca, avand in vedere situatia din Rusia insasi, mass-media evita sa scrie pe larg despre actiunile de protest de la noi.

Apar informatii pe alte teme, cum ar fi revenirea lui Mircea Lucescu la clubul Sahtior Donetk dupa externare, sau despre lucrurile familiei Ceausescu scoase la licitatie, ori despre iarna care a pus stapanire pe Romania.

Este adevarat, demiterea ministrului de externe, Teodor Baconschi, nu a fost ignorata, publicatia electronica Gazeta.ru mentionand in aceast sens ca seful diplomatiei de la Bucuresti a fost destituit pentru ca i-a jignit pe participantii la proteste. Despre aceste proteste insa, doar cateva vorbe undeva spre sfarsitul stirii: „In capitala Romaniei, Bucuresti, se desfasoara de cateva zile demonstratii stradale, in urma carora au avut de suferit, ca urmare a ciocnirilor cu fortele de ordine, cateva zeci de persoane”.  Citețte mai departe pe Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .