.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Dupa ce politia i-a imprastiat pe manifestantii “Occupy Wall Street” din Parcul Zuccotti din New York, serviciile de securitate au gasit mai multe „arme”. De fapt e vorba de zeci de cutite aruncate in tufisurile si straturile de flori din imprejurimi, precum si alte obiecte care ar fi putut fi folosite drept arme, potrivit Fox News.
Oficial, NYPD a anuntat ca a gasit numai un cutit ingropat intre straturile de flori.

Viceprimarul New York-ului a depus, saptamana trecuta, la tribunal, o motiune in care mentiona ca protestatarii miscarii “Occupy Wall Street” detin “diverse obiecte care pot fi folosite ca arme”. Documentul a fost depus dupa marsul miscarii pe Podul Brooklyn, dupa care au fost facute 50 de arestari.

Primaria metropolei a refuzat sa comenteze informatiile legate de posibila inarmare a manifestantilor.

Pe de alta parte, reprezentanti ai protestatarilor au sustinut ca daca au fost gasite arme, ele nu au nici o legatura cu miscarea “Occupy”. De altfel orice briceag se poate considera armă… și chiar și o eșarfă. Mulți manifestanți au rămas zile la rând în parc, în corturi. Este firesc ca la plecare aceștia să își uite tot felul de obiecte… Dacă protestatarii OWS, care de altfel s-au manifestat pașnic, ar fi vrut cu adevărat să se înarmeze, ar fi reușit cu siguranță să își procure mai mult decât niște cuțitașe, într-o țară în care armele de foc se pot procura relativ ușor.

Conform mai multor studii, la o populaţie de peste 300 de milioane de locuitori, există cel puţin 200 de milioane de arme de foc. Ceea ce înseamnă că în aproximativ 45% din casele americane există cel puţin o armă de foc. Deși reglementările pentru procurarea unei arme de foc diferă de la un stat la altul, în SUA este legală comercializarea armelor.

Saptamana trecuta, joi, politia a arestat 450 de membri ai miscarii de protest “Occupy”, in timpul unei “zile de actiune” marcand doua luni de la izbucnirea manifestatiilor, la New York.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .