.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

”Dintr-o discuţie cu specialiştii departamentelor PSD şi dintr-o reevaluare făcută s-a dovedit că există bani pentru pensii. (…) Important este ca ei să fie bine gestionaţi pentru că până la urmă pensiile oamenilor nu sunt nişte ajutoare sociale pe care le dă sau nu guvernul. Este obligatoriu să se plătească pensiile, având în vedere faptul că este un drept de proprietate şi că persoanele respective au contribuit ani de-a rândul la bugetul de stat pentru a benefica pentru aceste pensii,” a precizat, joi, senatorul social-democrat, Lia Olguţa Vasilescu, la finalul şedinţei departamentelor PSD.

Indiferent de rezultatul sesizării de către Opoziţie la Curtea Constituţională a proiectului de act normativ care vizează îngheţarea pensiilor şi salariilor în 2012, realitatea este că “bani nu există”, a declarat miercuri preşedintele Traian Băsescu.

“Depinde care va fi rezultatul la CCR, eu vă pot spune însă că, indiferent care este rezultatul la CCR, bani nu există, dacă ar exista, s-ar plăti, până la urmă toţi trebuie să înţelegem că nu mai putem trăi împrumutând bani pentru consum”, a spus şeful statului, la postul public de radio, întrebat dacă va promulga legea care face referire la îngheţarea pensiilor şi salariilor în 2012.

Traian Băsescu a adăugat că ar fi uşor pentru el şi pentru Guvern să “facă pe generoşii”, dar asta ar însemna să condamne ţara în anii următori.

Sursa: AGERPRES

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .