.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preşedintele Traian Băsescu tace, în vreme ce România se pregăteşte pen­tru alte nopţi de re­volte. PDL, principalul par­tid de gu­vernământ, a avut ieri o zi ten­sionată în care printre so­luţiile avansate a fost de­mi­sia Guvernului. Dar această situaţie-limită nu a fost accep­tată. PDL a propus un dia­log în care va fi angajat şi pri­mul-ministru Emil Boc. Nu este târziu încă pentru acest dia­log. Dar rămâne o între­bare. Sunt revoltele din aceste zile “sursa” doar a lipsei dialogului?

PDL a propus ieri să înceapă un dialog pe trei pa­liere. Teodor Baconschi, ministrul de externe, a fost însărcinat să se ocupe de structurile civice. Ioan Oltean de structurile sindicale. Iar Emil Boc, premierul şi şeful PDL, de dialogul cu partidele politice.

În aceeaşi vreme, PDL spune că a învăţat mesajul, dar adaugă, prin vocea purtătorului de cu­vânt al partidului, Sever Voinescu, un mem­bru al societăţii civile important înainte de a ajunge deputat PDL: “PDL a cerut Guvernului să fie extrem de ferm în aplicarea legii în pri­vinţa reprimării elementelor violente”.

PDL vorbeşte în continuare de dialog ca des­pre o armă redutabilă, potrivit lui Voinescu: “PDL are la dispoziţie arma dialogului. Consta­tăm că a apărut o crevasă între politicieni şi societate şi o crevasă între putere şi opoziţie şi a luat decizia să înceapă un dialog pe trei paliere. PDL va lansa astăzi invitaţia structurilor civice pentru a veni la dialog şi să găsim împreună soluţii, iar Teodor Baconschi a fost însărcinat de Colegiul director să organizeze acest dialog. S-a decis să înceapă un dialog cu structurile sin­dicale, iar Ioan Oltean a fost însărcinat cu acest dialog. Ne dorim un dialog cu celelalte partide politice, cu opoziţia, iar Emil Boc a fost desemnat să genereze şi să gestioneze acest dialog.”

Dar dincolo de invitaţia la dialog, există încă multă suspiciune.

Teodor Baconschi, unul dintre cei desem­naţi să readucă armonia în societate, scria ieri pe blogul său – sigur, o postare pe blog nu anga­jează oficial la nimic.

Un lucru devine clar pentru “toţi românii de bine”, anume că a început încleştarea pe viaţă şi pe moarte între forţele trecutului şi proiectul unei noi Românii, susţine Baconschi.

Ei bine, “românii de bi­ne” este o frază a lui Ion Iliescu din faza disputei sale cu Piaţa Univer­sită­ţii, în ur­mă cu 20 de ani.

Iată ce spune mi­nistrul de externe.

“Un lucru devine din ce în ce mai clar pentru toţi românii de bine. A început încleş­tarea pe viaţă şi pe moar­te între forţele tre­cu­tului şi proiectul unei noi Ro­mânii. Opoziţia şi-a activat în sfârşit întreg ar­senalul moştenit de la Ana Pauker, Teo, Luca şi Dej: der­bedei înarmaţi, dez­informare, propaganda urii. Ne acuză că vom fura alegerile doar pentru că vrem ca românii să voteze, în diaspora şi acasă. Ce vor ei, în schimb, e ca o populaţie imbe­cilizată de tele­vi­ziuni, înfricoşată de sce­na­rii apoca­lip­tice mereu dezminţite de realitate şi, mai nou, de bătăuşii scoşi pe străzi, să aleagă în locul reformei Statului retorica urii şi neputinţei ridicată la nivel de program politic.”

Sursa: Ziarul Financiar

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .