.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

O iniţiativă legislativă  semnată de Mircea Giurgiu, Tudor Ciuhodaru, Aledin Amet şi Petru Movilă vrea să instituie un CNA al presei scrise și al internetului. Site-urile care nu convin Puterii, pot fi sancționate cu amenzi sau obligate să paroleze conținutul.

Ziarele , de exemplu, vor fi obligate afişeze pe coperta sau pagina publicaţiei cu conţinut indecent un cerc de culoare rosie, cu diametrul de patru centimetri, iar în interior cifra 18 de culoare albă. Site-urile vor trebui parolate, iar conținutul va putea fi accesat doar contra-cost, verificându-se vârsta de peste 18 ani cu cardul.

“Ziarele, în special tabloidele, dar şi site-urile acestora şi publicaţiile exclusiv online, abundă de fotografii şi imagini indecente şi de o violenţă nejustificată, inclusiv pe prima pagină. Este nevoie de responsabilitate din partea adulţilor. Văzând semnul de avertizare, părinţii vor deveni mai responsabili, iar minorii vor fi protejaţi de astfel de imagini”, spun iniţiatorii acestei legi.

De fapt, este vorba despre crearea unei noi instituții, care să supravegheze mii de site-uri și de publicații care apar în print.În plină criză, românilor li se cer sacrificii, dar Puterea aruncă bani clientelei și cenzorilor care vor alcătui noul CNA. Prin formularea vagă a normelor, orice site incomod va fi definit ca indecent, deci va obligat să-și ofere conținutul doar cu parolă, descurajând astfel criticile la adresa Puterii.

Sursa: DCNEWS

Comentariu RoStirea: „Violența nejustificată” este prezentă pretutindeni pe această planetă, nu doar pe internet, în ziare sau la televizor. Violența chiar există, din cauza sărăciei, a lipsei de educație, din cauza luptei pentru putere, din cauza războaielor fabricate pentru acapararea de către marile puteri a resurselor din țările mai puțin dezvoltate etc. Ce ar fi de făcut? Presa reflectă (atunci când nu e cenzurată) ceea ce se petrece în realitate. Ascunderea sau cosmetizarea realității nu ne rezolvă problemele. Părinții au responsabilitatea de a veghea asupra copiilor și de a-i educa. Și chiar de a-i face să înțeleagă că ceea ce se petrece acum e ca în poveștile cu balauri pe care forțele binelui, adevărului și armoniei, îi înfrâng.

La fel, preocuparea speciei umane pentru sexualitate este o realitate pe care nu o putem nega. De altfel, este demonstrat științific că identitatea sexuală apare încă din copilărie. Prin urmarea sexualitatea nu trebuie ascunsă copiilor, ci integrată dintr-o perspectivă constructivă și elevată

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .