.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Persoanele care cumpara actiuni in societatea ce va opera postul Nasul TV, ce va fi lansat in februarie de Radu Moraru si echipa sa, “impart aceasta bucurie sa aiba impreuna o televiziune. (…) Nu ii intereseaza profitul” si cred ca “mai bine la pierdere cu un destept, decat la castig cu un prost”, afirma Radu Moraru intr-un interviu acordat HotNews.ro. El spune ca va pastra controlul editorial si financiar in compania ce va opera televiziunea dupa subscriptia publica lansata luna aceasta si ca va da “bonusuri in actiuni” celor care cumpara publicitate de la bun inceput.

Nasul TV va incepe probele pe 15 februarie, iar “daca lucrurile merg bine, putem sa fim gata de emisie pe 17 sau 18 februarie”, spune Radu Moraru. El lasa de inteles ca programul postului, pe langa emisiunea Nasul, va fi unul de profil informativ, dar evita sa dea detalii si se limiteaza sa spuna ca “postul se construieste treptat. Prima faza va fi in februarie, a doua faza va fi undeva in apropierea verii. Avem doua perioade de tranzitie, pentru ca ceea ce vrem sa facem in viziunea noastra nu e posibil decat din septembrie”.

Daca procedura subscriptiei publice nu va reusi, “societatea pe actiuni nu se va constitui, banii vor fi inapoiati catre toti cei care i-au virat pentru a cumpara actiuni si vom ramane singuri cu televiziunea. Acest lucru e foarte greu sa se intample”, explica Radu Moraru.

Sursa si foto: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .