.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Traian Basescu spune intr-un interviu pentru HotNews.ro ca exista doua curente de opinie in rindul sustinatorilor sai – unii care vor sa mearga la vot pentru a vota “Nu”, si unii care vor sa se abtina la vot. “Nu pot să spun decât să facă fiecare cum vrea. Cei care consideră ca este imoral să mergi la vot, să nu meargă, cei care consideră ca e bine să meargă să se exprime – să meargă și asta e. Până la urmă societatea reacționează cum vrea ea… Deci aici lucrurile sunt complicate și nu poți să impui societății modul de reacție”, a spus Traian Basescu. Presedintele suspendat mai spune ca exista o tentație a USL-ului de a frauda referendumul”.

Rep: Care este cea mai mare temere a dvs. legată de modul în care se va desfășura referendumul?

Traian Basescu: Trebuie să spun că, după ultimele evoluții, fraudarea referendumului mă îngrijorează cel mai mult, pentru că am înțeles că se instalează secții de votare în restaurante, în hoteluri, de acolo se pot lua de la recepție CNP-urile turiștilor și faci ce vrei cu ele în listele de votare. Cel mai tare mă îngrijorează faptul că nu mai sunt liste suplimentare, ceea ce va face imposibilă identificarea celor care au votat de două ori sau de mai multe ori. Nu în ultimul rând, orarul. Îmi imaginez în mediul rural ce faci cu secțiile de votare deschise până la ora 23. Cine mai umblă pe ulițele satului la ora 23, or acela poate fi un moment al unei fraudări masive, mai ales că există un mare dezavantaj. Eu nu am niciun reprezentant în secțiile de votare, așa-i legea, iar singurul partid care mă susține, PDL-ul, are un singur reprezentant. Iar cei care propovăduiesc demiterea mea au 6 reprezentanți. Este imposibil ca omul ăsta să stea de dimineață până noaptea târziu fără să meargă la baie, fără să meargă să mănânce. Deci aici sunt vulnerabilitățile organizării și ele arată o tentație a USL-ului de a frauda referendumul.

Rep: Cu toate acestea, continuați să îndemnați oamenii să meargă la vot. De ce? Pentru că există în același timp o parte a societății civile care spune că lumea ar trebui să stea acasă și să nu valideze această…

Traian Basescu: Intr-adevăr, sunt două curente. Unul creat de societatea civilă care spune să nu mergem la vot pentru că am valida o lovitură de stat prin prezența noastră, și a fost și poziția mea constant exprimată să participăm la vot. Mi-e foarte greu să-mi mai creez acum un adversar. Așa că, nu pot să spun decât să facă fiecare cum vrea. Cei care consideră ca este imoral să mergi la vot, să nu meargă, cei care consideră ca e bine să meargă să se exprime – să meargă și asta e. Până la urmă societatea reacționează cum vrea ea. Eu nu sunt un lider pentru toți cei care votează ‘nu’ pentru că foarte mulți nu votează ‘nu’ pentru mine sau nu rămân acasă pentru mine, ci rămân împotriva unei lovituri de stat pe care nu vor s-o certifice. Deci aici lucrurile sunt complicate și nu poți să impui societății modul de reacție.

Rep: Suntem în următorul scenariu: luni 30 iulie, după referendum rezultatele arată că ați pierdut la vot, dar referendumul este invalidat, din cauza slabei participări. E și o întrebare de la cititori. Luați în calcul o demisie în acest caz?

 

Sursa si foto: Hotnews

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .