.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cel mai nou proiect al sau a primit o finantare in valoare de 400.000 de euro din partea fondului Consiliului Europei, Eurimages. Regizorul roman i-a convins pe cei din Consiliu ca povestea de dragoste dintre doua femei care traiesc intr-o manastire merita fondul de ajutor pentru a aparea pe marile ecrane, scrie variety.com

Filmul “Provizoriu”, ce va fi regizat de Cristian Mungiu, este o coproductie intre casa cineastului premiat cu Palme d’Or la Cannes in 2007, Mobra Films, casa franceza Why Not Productions si casa de productie, cu sediul in Belgia, a fratilor Jean-Pierre si Luc Dardenne, Les Films du Fleuve.

Potrivit Variety, filmul “Provizoriu” spune o poveste de dragoste intre doua femei care traiesc intr-o manastire.
Proiectul cinematografic care a obtinut cea mai mare finantare din partea Eurimages, din totalul de 5,85 de milioane de euro, a fost “Le Bleu est une couleur chaude”, in regia lui Abdellatif Kechiche. Filmul lui Kechiche a obtinut o finantare de 558.599 de euro.

Cel mai nou film al lui Mungiu a obtinut cea mai mare finantare la concursul de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei in septembrie anul acesta – aproximativ 275.000 de euro (1.188.000 de lei).

La sesiunea trecuta, din octombrie anul acesta, Eurimages a finantat doua productii romanesti: “Domestic”, de Adrian Sitaru, si “Lupu”, de Bogdan Mustata.

Eurimages, creat in 1989, este fondul Consiliului Europei pentru sprijinul productiei, distributiei si exploatarii operelor cinematografice europene, iar cele 34 de state membre coopereaza activ si sustin acordarea de sprijin financiar pentru coproductii, distributie si salile de cinema. Albania, Austria, Belgia, Bulgaria, Bosnia & Hertegovina, Cipru, Croatia, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Elvetia, Finlanda, Franta, Macedonia, Germania, Grecia, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia si Ungaria erau la inceputul acestui an membre Eurimages.

Sursa: Incont.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .