.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Într-o ţară responsabilă pentru criza economică globală, este din ce în ce mai clar că nu anumite măsuri politice şi fiscale vor determina noul preşedinte al Statelor Unite, ci motivele religioase din spatele lor.

Cu Mitt Romney care a scos la rampă religia mormonă, Obama încearcă din răsputeri să recupereze teren şi să asigure electoratul că Iisus este prezent în politica americană democrată. Americanii sunt foarte preocupaţi de religie, cu două treimi din electorat spunând că este important ca preşedintele să aibă convingeri religioase puternice.
Ieri preşedintele a participat la evenimentul anual „Mic Dejun cu Rugăciune”, unde a ţinut un discurs mai mult politic decât religios sau social, asigurând cei 3.000 de oameni prezenţi că politicile economice le-a gândit conform învăţăturilor lui Iisus. De obicei cei care vorbesc în cadrul acestei întâlniri se feresc să facă referiri politice directe, ci vorbesc mai mult despre civism, respect, familie. Anul trecut preşedintele a vorbit despre viaţa lui de familie şi despre credinţa sa.
Obama, care nu obişnuieşte să meargă prea des la biserică şi vorbeşte despre religie mai rar decât predecesorii lui de la Casa Albă, a mers la biserică de 3 ori în ultima lună, iar joi a spus în cadrul întâlnirii naţionale, că greutăţile prin care trece ţara, l-au obligat să asculte de Dumnezeu şi să evite „religiozitatea falsă”.
„Mă scol în fiecare dimineaţă şi spun o rugăciune scurtă, după care petrec puţin timp citind din Scripturi”, a spus Obama, menţionând că în mod periodic este vizitat de pastori în Biroul Oval, sau primeşte telefoane de la ei, pentru a se ruga împreună.     Citește mai departe pe semneletimpului.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .