.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Citesc şi nu-mi vine să-mi cred ochilor: la meciul de hochei dintre selecţionatele României şi Ungariei, membrii de etnie maghiară ai echipei ţării noastre au tăcut la imnul naţional şi l-au cântat cu patos pe cel al ţării vecine. Şi, ca sfidarea să fie completă, după aceea, membrii ambelor echipe au intonat imnul aşa-zisului ţinut secuiesc.

Compatrioţii noştri de etnie maghiară sunt, în marea majoritate, nişte indivizi civilizaţi. Sunt nenumărate exemple nu doar de convieţuire paşnică a celor două etnii, dar şi de prietenii grozave între maghiari, secui, români.

Apoi, sunt nenumărate exemple de etnici maghiari sau secui care au considerat sacră datoria faţă de ţara în care s-au născut şi au trăit, România, făcându-şi un renume mondial şi reprezentând-o cu cinste în lume.

Îmi revine în minte imaginea minunatei noastre sportive, Gabriela Szabo, cea care , după o victorie, s-a înfăşurat în drapelul românesc şi a mai dat un ocol stadionului, făcând astfel turul de onoare în culorile ţării Domniei Sale. Da, a Domniei Sale, căci socot că un asemenea gest merită de două ori întregul respect de care suntem capabili noi, ceilalţi care am privit-o de pe margine sau din confortul locuinţelor noastre.

Îmi revine apoi imaginea lui Tibor Selymesi, etnic secui din România, care săruta steagul românesc de pe tricou şi care nu şi-a pus măcar o dată problema să nu cânte imnul la meciurile Naţionalei. Cinste lor!

Citește tot articolul pe financiarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .