.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“O revoltă populară cu aspiraţii de revoluţie a redesenat în aprilie 2009 viitorul Republicii Moldova. Evenimentele-fulger de la Chişinău vor scrie, peste ani, o pagină în manualele de istorie. Pe 7 aprilie, vulcanul erupe în Moldova. Ştirile curg în valuri de la Chişinău. Manifestanţii pătrund în clădirile guvernamentale, forţele de ordine intervin cu tot arsenalul represiv, au loc ciocniri dure, se operează zeci de arestări, răniţii încep să umple spitalele, iar din Piaţa Marii Adunări Naţionale se ridică fumul şi mirosul de sânge. Pe imaginile venite la Bucureşti, se văd în mulţime steaguri româneşti”

Cam aşa prezenta Evenimentul Zilei revoltele din Chişinău din 2009, când tinerii basarabeni au ocupat străzile, au devastat străzile, s-au bătut cu poliţiştii, au incendiat şi vandalizat. Adică cam ce au făcut zilele trecute tinerii din Bucureşti. Cu toate acestea, dacă tinerii din Basarabia erau prezentaţi romantic, ca revoluţionari şi anticomunişti, cei din România sunt prezentaţi ca huligani, ultras, drogaţi, viermi, inculţi şi diversionişti. Cu toate că cele două situaţii, la nivelul străzii, sunt absolut identice. Dar de unde această diferenţă enormă, acest masochism cu care ne batem joc de propriul popor. Există, din păcate, o explicaţie.  Citește mai departe pe napocanews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .