.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, a declarat, într-un discurs rostit în faţa PE despre starea Uniunii, că trebuie finalizată uniunea monetară cu o uniune economică, el spunând că a fost o iluzie ideea că pot exista o monedă europeană şi o piaţă unică, dar cu abordări naţionale. “Trebuie să mergem mai departe, să ne finalizăm Uniunea monetară cu o uniune economică. Trebuie să reuşim să îndeplinim obiectivele de la Maastricht” a spus Barroso.

“A fost o iluzie să credem că putem avea o monedă europeană şi o piaţă unică cu abordări naţionale ale pieţei. Trebuie să trecem peste această iluzie şi să ştim că nu putem avea o abordare inter-guvernamentală la această problemă”
,
a spus Barroso, care a propus un plus de integrare. El a apreciat că “pentru ca zona euro să fie credibilă – şi acesta nu e doar mesajul federaliştilor, ci şi al pieţelor – trebuie să avem o abordare cu adevărat comunitară”. “Trebuie să integrăm cu adevărat zona euro, trebuie să finalizăm uniunea monetară cu o uniune economică”, a spus Barroso.

“Trebuie să creăm o integrare a Pactului Euro+, respectând, în acelaşi timp, competenţele naţionale. Avem nevoie de autoritatea independentă a Comsiei Europene mai mult ca niciodată pentru ca ea să propună şi să evalueze măsurile care trebuie luate de statele membre“,  a mai spus Barroso. Preşedintele CE a insistat că aceste lucruri nu pot fi făcute de guvernele naţionale singure şi nici prin consultare interguvernamentală. “Comisia Europeană este cu adevărat Guvernul economic al UE. Nu e nevoie de mai multe instituţii”, a spus el.

Barroso a vorbit despre atitudini populiste ale statelor membre, care au afectat Uniunea şi care pun în pericol realizările europene, printre care a menţionat euro şi libertatea de circulaţie. “Putem spune că această criză a datoriilor suverane e o criză a încrederii reciproce“, a apreciat Barroso. El şi-a exprimat însă speranţa că statele membre sunt capabile să găsească o soluţie şi să genereze creştere economică şi locuri de muncă.

“Vă spun că da, situaţia este foarte gravă, dar se poate rezolva şi propunem cetăţenilor o refacere a Uniunii Europene. (…) Unii spun că avem nevoie de disciplină, alţii că e nevoie de solidaritate. Avem nevoie de disciplină şi solidaritate. De ambele. Avem nevoie de o ambiţie mai mare, de o soluţie globală“
, a spus Barroso. El a vorbit şi despre riscul unei fragmentări. “Am ajuns la un moment de răscruce şi riscăm o fragmentare“
, a mai spus preşedintele CE.

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .