.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

După cum v-aţi putut da seama Francmasoneria este condusă din umbră de mişcarea Sionistă prin B’nai B’rith.La ora actuală ea este formată din magnaţi evrei,cei care controlează într-un mod diabolic finanţele şi aurul lumii. Mişcarea sionistă stabileşte ierarhii ale răului între state şi puteri militare,organizează blocade economice şi de orice alt tip asupra ţărilor care îşi apără independenţa. Prin supuşii lor,în special SUA,ocupă teritorii,destramă popoare,creează conflicte interetnice. În atingerea scopurilor folosesc metode perverse:şantaj economic,politic şi militar.
Puţine persoane sunt conştiente că în spatele oricărui guvern oficial acţionează din umbră grupări francmasonice secrete  care le dublează şi manipulează în scopurile lor planetare. Pe faţă declară că ajută umanitatea,că acţionează în interesul naţiunii din care fac parte…

GHEŞEFT-UL LUI MOSES ROSEN ÎN AGRICULTURA ROMÂNESCĂ Politicile anti-economice şi antinaţionale ale guvernelor post-decembriste au condus la deprecierea bunului fundamental al naţiunii române – Pământul-până la valori execrabile.”În Bărăgan pământul se vinde pe nimic. Cu 2-3 milioane de lei pogonul,uneori nici atât,200-300,maximum 400 de dolari. În vreme ce,în ţările civilizate,preţul pământului,nici pe departe atât de roditor,este de zece  până la o sută de ori mai mare. Preţ pe care l-ar merita şi pământul românesc,dacă tot am ajuns să-l vindem…un pogon de pământ în Bărăgan a ajuns să coste cât un porc de o sută de kile,vândut în târg la Slobozia. Este o bătaie de joc la care nu credeam că se va ajunge”(1).
După decembrie 1989 pământul românesc a reprezentat o atracţie pentru rechinii internaţionali,afacerişti veroşi,care au acţionat chiar împotriva concetăţenilor lor ce doreau efectiv să ajute agricultura românească.

Citește mai departe pe Ne-cenzurat.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .