.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Consiliul Național de Atestare (CNATDCU) a dat verdict de plagiat în cazul lucrării de doctorat a lui Victor Ponta. ”Hotărârea nu e legală”, pentru că nu a avut cvorum. Mai mult, componența și competența CNATDCU a fost modificată pe ultimii milimetri pentru a nu se putea pronunța în acest caz, arată susținătorii premierului. Tot în apărarea lui Victor Ponta, sâmbătă dimineața, PSD a dat publicității un document în care arată că mai bine de jumătate dintre cei care au dat verdictul de ”plagiat” sunt membri PDL, au activat în comisii prezidențiale ori au beneficiat de finanțări substanțiale ale unor proiecte sub Guvernarea PDL. Acest aspect nu face plagiatul mai puțin plagiat, dar readuce în discuție o altă problemă majoră a României: politizarea tuturor instituțiilor statului.

Și scoate în evidență marea ruptură din societatea românească. Iar această ruptură nu este între a fi ”pedelist” ori ”uselist”, susținător al lui Băsescu ori al Ponta (cu variații de la un ciclu electoral la altul), ci între a fi sau a nu fi membru de partid (indiferent de culoarea politică a acestuia). Din punct de vedere democratic, faptul că ești membru de partid nu-ți poate bloca accesul la ocuparea unei funcții publice, la care principalul criteriu de eligibilitate este competența și expertiza într-un domeniu sau altul (desigur, cu excepțiile prevăzute în mod expres în legi). Apărarea unui drept al omului (cel la liberă asociere) a născut însă un monstru: nu poți accede la o funcție publică dacă nu ești membru de partid. Carnetul de partid (desigur, în culoarea adecvată partidului aflat la un moment sau altul la Putere) este condiție obligatorie, la fel ca diploma de licență.

80% poate 90% dintre șefii diferitelor instituții din România sunt și membri de partid. Nu am datele exacte, dar îmi permit să estimez că raportul dintre membrii de partid și populația majoră a României este invers. Nu cred că 10% dintre români sunt membri ai unui partid sau al altuia. Și din această disproporție se naște ruptura.

Câtă vreme 10% dintre componenții un grup profesional sau social sunt membri de partid, dar 90% dintre funcțiile de conducere și decizie ale acelui grup sunt ocupate de cei care sunt și membri de partid, avem o mare problemă. Ăsta e tribalism și feudalism. Cu tot ce presupune acest lucru: ocuparea și controlul tuturor resurselor nu pe bază de competență, ci pe principiul forței și al loialității față de trib.

Ce mă întristează însă cu adevărat nu sunt capetele sparte cu care se lasă orice schimbare de Putere în România, ci faptul că, cei aflați pe margine, dar direcți afectați de luptele tribale, reprezintă majoritatea românilor. Marea lor majoritate. Și, cu toate acestea, se lasă conduși de minoritatea tribală.

Sursa: Voxpublica

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .