.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

De câteva zile românii din Italia sunt supuşi unei campanii de denigrare fiind catalogaţi ca fiind hoţi, drogaţi şi criminali. Este adevărat că aceste ofense aduse românilor care lucrează şi trăiesc în Italia au îmbrăcat forma satirei la un post de radio, din păcate cu mare audienţă, căruia nici nu merită să-i pomenim numele. Indiferent care este forma în care românii din diaspora sunt batjocoriţi, acest lucru nu trebuie tolerat şi avem obligaţia să facem toate eforturile ca astfel de campanii să nu se repete sau să aibă un efect cât mai redus.
România nu este Ţara Ţiganilor aşa cum e prezentată în cântecul respectiv iar românul nu este un infractor pus mereu pe rele aşa cum se sugerează în satira radiofonică. România, este adevărat, din punct de vedere al respectării drepturilor minorităţilor, este ţara ţiganilor, ţara ungurilor sau ţara oricărui cetăţean indiferent de etnie dar nu în sensul denigrant al termenilor.
Această etichetă pusă românilor din Italia vine în contradicţie cu relaţiile româno-italiene la toate nivelurile, politice sau de convieţuire. Doar de câteva săptămâni s-a inaugurat Consulatul Român din Catania, unde alături de oficialităţi române şi italiene, de români şi italieni s-a subliniat şi modul excelent în care românii participă prin munca lor la dezvoltarea economică şi socială a peninsulei.
În calitatatea pe care o am, condamn orice fel de atac rasist asupra românilor de dincolo de graniţele României, indiferent de etnie.
Ministru de Externe, Teodor Baconshi  condamnă cântecul rasist împotriva românilor din Italia.

William Brânză, preşedintele comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor va dezbate problema împreună cu autorităţile italiene în perioada 24-27 noiembrie, la întâlnirile din Perugia, Ancona şi Veneţia şi va cere “sancţionarea realizatorului radio, precum şi a tuturor celor care împing la acte xenofobe”, aşa cum a declarat domnia sa într-un comunicat de presă.

Preluat de pe Necenzurat

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .