.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

pandeleaÎntr-o postare acidă pe Facebook, Roxana Wring, consilier local din partea Uniunii Salvați Bucureștiul, povestește cum au loc ședințele de Consiliu Local în PMB.

Doamna Firea a început ședința, așa cum ne-a obișnuit deja, cu un discurs politic în care a enumerat binefacerile mandatului PSD care, deși nu a mișcat un fir de praf în două luni, pretinde că a făcut o capitală ca-n povești.
Chiar dacă bucureștenii nu văd și nu simt nimic PSD ar fi construit biserici, spitale, ar fi pus umărul la succesul olimpicilor români, ar fi dat caldură, ar fi dat, ar fi dat. Nu sunt sigură dacă include în acest pomelnicși binefacerile din mandatul PSD al domnului Oprescu, dar îl recită fara să clipească cu ochii atintiți în camerele de luat vederi din fundul sălii.

În ședința de joi a Consiliului General a fost un festival de cheltuire a banului public pentru campania PSD. 15 miloane de lei (3.4 milioane de euro) pentru Catedrala Mântuirii Neamului, fără consultare publică și fără nicio justificare despre cum vor fi folosiți acești bani publici, o sumă nespecificată pentru un teatru despre care nu știm nimic altceva decât că doamna Primar se va ocupa și că va fi ‘temporar’ și 215.000 de lei (48.000 euro) pentru un soclu pe care va fi pus un bust pe care nu l-am văzut și care nu are niciunul dintre avizele cerute de lege pentru amplasarea în Parcul Sala Palatului. Se vor obtine la un moment dat, ne-a asigurat domnul director al Administratiei Patrimoniului si Patrimoniului Turistic. Din fericire, soclul nu a trecut pentru că, spre deosebire de celelalte propuneri, avea nevoie de doua treimi la vot. Unde sunt vremurile de glorie ale dominației USL se va fi întrebat Gabriela Firea, când totul trecea fără nicio piedică.

 

sursa si foto:  http://www.comisarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .