.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

O nouă staţie radar este pregătită pentru a fi dată în exploatare la Kaliningrad, ca parte a sistemului rusesc de avertizare în caz de atac cu rachete, ceea ce va permite Rusiei să monitorizeze lansările de rachete în nordul Oceanului Atlantic, inclusiv să ţină sub control sistemul de apărare antirachetă american în Europa, a anunţat vineri comandantul Forţelor de apărare aeriană şi spaţială ale Rusiei, general-locotenentul Oleg Ostapenko, relatează ITAR-TASS şi RIA Novosti.

La începutul acestei săptămâni, preşedintele rus Dmitri Medvedev şi-a anunţat decizia de a introduce în serviciu o staţie radar în regiunea cea mai vestică a Rusiei – enclava Kaliningrad – din considerentul de a consolida protecţia obiectivelor forţelor strategice nucleare ruse, pe fondul impasului în care se află negocierile cu Statele Unite ale Americii pe tema planurilor acestora privind implementarea elementelor scutului antirachetă în Europa.

‘Vom putea controla întregul continent european şi regiunea Oceanului Atlantic, inclusiv elementele sistemului american antibalistic din Europa’, a specificat generalul rus, precizând că la ora actuală au fost finalizate toate activităţile de pregătire în perspectiva punerii în serviciu a noii staţii radar în Kaliningrad.

‘Suntem pregătiţi să introducem noua staţie radar în sistemul general de avertizare privind lansările de rachete’, a menţionat Ostapenko, întrebat în ce stadiu se află pregătirile pentru darea în exploatare a noului obiectiv strategic.
Citește integral pe Agerpres

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .