.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ziua de demonstratii nationale din Rusia a inceput cu un miting in orasul estic Vladivostok. Rand pe rand, sute de persoane din principalele orase siberiene au iesit in strada pentru a protesta impotriva fraudarii alegerilor legislative de duminica, potrivit RIA Novosti. Proteste asemanatoare au avut loc, in a doua jumatate a zilei, in zeci de orase rusesti. Potrivit estimarilor autoritatile moscovite, cateva zeci de mii de persoane s-au adunat in centrul capitalei ruse. Mitingurile de sambata reprezinta cea mai mare miscare de protest a erei Putin.

 Zeci de mii de persoane au iesit, sambata, 10 decembrie 2011, in strada, in orase de pe tot intinsul Rusiei, din Vladivostok (pe coasta pacifica a Rusiei) pana in orasul vestic Kaliningrad. In Moscova, protestatarii au agitat pancarte si au scandat “Sarlatani si hoti!”, cerand demisia lui Vladimir Ciurov, presedintele Comisiei Electorale Centrale din Federatia Rusa, potrivit RIA Novosti. Multimea s-a orientat, la un moment dat, in directia Kremlinului strigand “Jos cu Putin!”.

Politia a estimat numarul participantilor la mitingul moscovit la 25,000 de persoane. Organizatorii sustin ca numarul s-a apropiat de 40.000. Fostul premier rus Mihail Kasianov a declarat, intr-un discurs tinut in fata multimii din piata Bolotnaya, “astazi 60.000, poate 100.000 de oameni, au participat la acest miting. Acest lucru inseamna ca astazi este inceputul sfarsitului pentru aceste autoritati hoate”, informeaza Reuters.

O atentie deosebita a fost acordata sambata Podului Lujkov, cunoscut si ca “Podul iubirii”, una dintre caile de acces catre piata Bolotnaia. Ingrijorati de un posibil colaps al podului din cauza numarului mare de protestatari care l-au traversat, autoritatile l-au inchis, spre indignarea multimii. Podul a fost redeschis dupa o ora.

Cateva sute de persoane au iesit in strada, sambata, in orasul Vladivostok, localizat in extrema estica a Rusiei, dand startul zilei de proteste impotriva fraudarii alegerilor legislative in care partidul lui Vladimir Putin, Rusia Unita, a iesit invingator. In Vladivistok, partidul lui Putin a adunat mai putine voturi decat partidul comunist in alegerile de duminica.

Citeşte tot articolul pe Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .