.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

În cadrul unui eveniment de presă desfăşurat  în Hong Kong, Samsung şi Google au dezvăluit noul smartphone Galaxy Nexus, un terminal de top care, prin prisma specificaţiilor, este cel mai puternic competitor pentru Apple iPhone 4S.

Zvonurile despre noul smartphone de top Samsung, pomenit în trecut “Nexus Prime”, au fost confirmate – Galaxy Nexus mizează pe dotări la superlativ (ecran de 4.65 inch HD, procesor dual core la 1.2 GHz, 1 GB RAM), în vreme ce iPhone 4S merge conform reţetei de succes Apple – o armonie aproape perfectă între hardware şi software, un ecosistem extrem de bine optimizat.

Astfel Google şi Samsung au măturat podelele cu iPhone 4S şi au arătat Apple ce trebuie să conţină un telefon de generaţie nouă: tehnologie la greu, sistem de operare proaspăt scos de la naftalină, un ecran colosal şi fără butoane fizice.
Supranumit anterior “Nexus Prime”, noul telefon are un ecran de 4,65 inch Super AMOLED HD cu o rezoluţie imensă de 1.280 x 720, mult peste cei 3,5 inch ai ecranului iPhone 4S şi rezoluţia displayului Retina, de 960 x 640 inch.
Procesorul terminalului este dual-core de 1,2 GHz şi mai găsim 1 GB de memorie RAM şi 16 sau 32 GB de stocare internă. Totul cu o baterie de 1.750 mAh.
iPhone 4S are doar un procesor dual-core A5 de 1 GHz şi 512 MB RAM însă oferă până la 64 GB de stocare.
Surprinzător, camera Galaxy Nexus este de doar 5 megapixeli cu LED flash, şi mai există încă una de 1,3 megapixeli în faţă, însă, smartphone-ul poate realiza fotografii într-o succesiune foarte rapidă.
Faţă de noul gadget Samsung, iPhone 4S are o cameră de 8 megapixeli. În plus gadgetul Apple mai atrage şi prin asistentul personal Siri _i iCloud, prin care se pot stoca imagini, filmuleţe, muzică şi documente pe serverele Apple, pentru ca apoi să poată fi accesate de pe orice gadget produs de companie.
Dispozitivul sud-coreenilor nu mai are plasticul cu senzaţie de chinezărie ieftină de la Galaxy S şi a fost înlocuit de materiale mai bune şi metal.
La capitolul inovaţii găsim cipul NFC, care permite pe lângă plata cu telefonul prin Google Wallet şi partajarea foarte uşoară de informaţii, site-uri, poze, filmuleţe sau chiar jucat în modul multiplayer.
Samsung a anunţat că telefonul va putea accesa peste 300.000 de aplicaţii şi jocuri, faţă de 425.000 din App Store de la Apple.
“Acesta este produsul nostru strategic pentru sezonul de sărbători, după ce iPhone 4S tocmai a ieşit pe piaţă”, a declarat JK Shin, preşedinte şi şeful diviziei Samsung pentru comunicaţii mobile.
Gadgetul vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, o bijuterie prin care Google vrea să unească sistemele de operare pentru telefoane (Android Gingerbread) şi tablete (Honeycomb). Acest lucru înseamnă, de fapt, mai mult sfârşitul Honeycomb şi va permite dezvoltatorilor realizarea de aplicaţii unificate atât pentru telefoane cât şi pentru tablete. Google a mai introdus aici şi funcţia Face Unlock, cu ajutorul căreia poţi debloca telefonul prin recunoaştere facială. Ecranul de start, cel de blocare şi aplicaţia de Phone au fost redesenate. Trecerea între ecrane este mult mai rapidă iar noul font Roboto este nemaipomenit.
Lansarea este prima pentru Google după anunţul din august al preluării Motorola contra a 12,5 miliarde de dolari.
Analiştii erau îngrijoraţi că Motorola va beneficia de acces dinainte pentru noile versiuni ale sistemului de operare, ceea ce ar însemna o slăbire a ecosistemului Android, din moment ce Samsung, LG Electronics, HTC şi Sony Ericsson se bazează pe platforma Google.
Galaxy Nexus este un dispozitiv pretenţios care, prin conformaţia lui, va stârni discuţii aprinse. Fiind principalul concurent al lui iPhone 4S, nu am putut trece peste diferenţele radicale dintre cele două supergadgeturi.

Sursa: Curierul National

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .