.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Scăderea cu 22% a salariului minim dictată de Uniunea Europeană (UE) şi de Fondul Monetar Internaţional (FMI) va “nivela în jos” toate salariile, apreciază marţi (14 februarie 2012) Ioannis Kouzis, profesor de dreptul muncii la Universitatea din Atena şi consilier ştiinţific la Institutul de studii al centralei sindicale GSEE, intervievat de AFP.

Reducerea salariului minim lunar la 586 euro brut pe o perioadă de 14 luni este una din principalele măsuri ale memorandumului cu UE şi FMI adoptat luni de parlamentul grec.

Potrivit profesorului Kouzis, deşi această măsură priveşte 325.000 de persoane dintr-un total de 2.8 milioane de salariaţi din sectorul public şi privat, ea va duce la scăderea tuturor salariilor şi la trecerea unui important număr de salariaţi în categoria celor mai prost plătiţi.

Aceasta, pentru că în Grecia întregul sistem salarial se bazează pe convenţia colectivă naţională, care stabileşte acest plafon, iar în plus în memorandum sunt prevăzute şi măsuri pentru limitarea razei de acţiune a convenţiilor sectoriale.

Totodată, vor fi loviţi şi şomerii – în număr de aproape un milion, potrivit statisticilor oficiale -, deoarece alocaţia forfetară lunară de şomaj, care este în prezent de 461 de euro, va scădea la 360 de euro, subliniază profesorul grec.   Citiți mai mult pe financiarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .