.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Situaţie explozivă la TVR. Opt membri ai Consiliului de Administraţie (din aripa USL), încearcă să-l dea jos din funcţie pe directorul Alexandru Lăzescu (din aripa Băsescu).

Alexandru Lăzescu, preşedintele-director general al Televiziunii Române, spune, într-un comunicat, că le va cere celor opt membri ai CA al TVR, care l-au acuzat recent de “săvârşirea unor acte de corupţie”, să probeze în justiţie aceste afirmaţii.

Opt membri ai Consiliului de Administraţie (CA) al TVR au solicitat, într-o scrisoare deschisă adresată în 25 mai lui Traian Băsescu şi lui Victor Ponta, ca autorităţile să facă lumină “în ilegalităţile” comise de Alexandru Lăzescu, spunând că acesta ar trebui să demisioneze. Scrisoarea deschisă, intitulată “Apocalipsa după Lăzescu”, a fost semnată de Anne Jugănaru, Cristian Niţulescu, Claudiu Brânzan (membri în CNA din partea PSD), Lucia Hossu Longin (din partea PNL), Sorin Burtea şi Traian Bărbulescu (din partea angajaţilor TVR), Raico Cornea (din partea minorităţilor) şi Karen Sebesi (UDMR).

Alexandru Lăzescu, director general TVR

Reacţia lui Alexandru Lăzescu a fost promptă: “La acuzaţiile calomnioase pe care aceştia le fac – ex. «săvârşirea unor acte de corupţie» – le voi cere acestora să le probeze în justiţie. În al doilea rând, voi clarifica neadevărurile pe care unii membri ai CA le diseminează în presă, cu intenţia de a intoxica opinia publică şi de a destabiliza televiziunea publică, în prag electoral. Dumnealor cunosc foarte bine istoricul financiar al instituţiei: aproape jumătate din aceştia au făcut parte din consiliile de administraţie anterioare, sub care televiziunea publică a început să intre pe pierdere şi să acumuleze datorii către bugetul de stat”.

Referitor la afirmaţia din scrisoarea deschisă potrivit căreia “Alexandru Lăzescu nu a autorizat plata CAS în ultimii doi ani, de când a preluat conducerea SRTv”, preşedintele-director general al TVR le cere membrilor CA să probeze această afirmaţie. “Până în septembrie 2011, toate plăţile electronice – inclusiv contribuţia la bugetul de stat – au fost autorizate exclusiv de directorul financiar Cipriana Voicu. Abia ulterior, când Ciprina Voicu s-a retras din motive medicale, eu şi actualul director financiar contabil, Mihaela Voicu, am început să autorizăm plăţile instituţiei. Toate deciziile de plată au fost luate în cadrul unui colectiv compus din principalii directori de direcţii şi directorul financiar interimar”, mai spune Lăzescu.

El spune că un “alt neadevăr” ţine de modalitatea în care se fac aceste plăţi. “O minimă documentare din partea acestor membri ai CA înainte de a se adresa preşedintelui ţării şi prim-ministrului, respectiv înainte de a face declaraţii presei, ar fi limpezit situaţia. Este vorba despre Codul de Procedură Fiscală, care reglementează maniera de repartizare a sumelor datorate către bugetul de stat în cazul în care există popriri pe conturi”, spune Lăzescu.

Sursa: Gandul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .