.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

135728Negocierile privind tezaurul României depozitat la Moscova durează de câteva decenii. După ce o parte din tezaur a fost returnată în 1935, 1956 și 2008, discuțiile dintre cele două părți s-au împotmolit.
În 2003 s-a format o comisie mixtă, româno-rusă, de istorici, care să studieze problema tezaurului. Din păcate, Comisia s-a întâlnit sporadic, ultima oară întâlnindu-se în 2007. De-atunci și până acum totul a fost blocat. La finalul lunii martie, însă, Comisia s-a reunit la Sinaia pentru prima oară după aproape 10 ani. Mesajul părții ruse a fost, însă, neașteptat pentru partea română.
 „Cea mai recentă întrunire a comisiei mixte privind tezaurul României a avut loc la centrul de pregătire al Băncii Naționale de la Sinaia în această iarnă, ocazie cu care delegația rusă, mult întinerită și întărită – a venit aici cu șefii principalelor arhive din Federația Rusă – a declarat că cercetătorii români vor avea acces – dar, adaug eu, conform legii – în arhivele ruse pentru a cerceta probleme legate de tezaur”, a spus Cristian Păunescu, consilierul lui Mugur Isărescu la BNR, pentru News.ro.
Potrivit sursei citate, schimbarea de atitudine a părții ruse în cadrul comisiei i-a nedumerit pe negociatorii români, obișnuiți, la precedentele ședințe ale comisiei mixte, cu o atitudine opacă a rușilor și puțin dispusă la o evoluție a negocierilor.
Rușii vor cerceta acum locul unde se află tezaurul, dar acest lucru nu este important, consideră consilierul BNR.
“Pe noi nu ne mai interesează unde este depus sau dacă mai există aurul. Există un contract între două state. Statul actual rus este moștenitorul obligațiilor din Imperiul Tarist. Deci nu este problema unde este aurul, ci există problema în care aurul s-a prim
it și s-a semnat pentru primirea sa”, a afirmat Cristian Păunescu.

Tezarul României a fost trimis la Moscova în 1917, în timpul Primului Război Mondial, în care România și Imperiul Țarist au fost țări aliate.

https://youtu.be/U3ooD-iY0qY
https://youtu.be/R8A0l9I3GyE
sursa si foto:  http://www.activenews.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .