.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Rose Gottemoeller, mâna dreaptă a lui Hillary Clinton pentru controlul armamentelor, a vorbit pentru „Adevărul” despre apărarea zonei NATO și noul tratat FACE. Oficialul american a vizitat ţara noastră într-un turneu european, ce a avut ca scop viitorul document de control al armelor convenţionale, numit şi FACE.

„Adevărul”: În 2010, preşedintele american Barack Obama şi omologul său rus Dmitri Medvedev au semnat un nou tratat de reducere a armelor nucleare. Care este cel mai important aspect al documentului?

Rose Gottemoeller: Acest tratat asigură stabilitatea şi previzibilitatea reciprocă dintre SUA şi Federaţia Rusă, cele mai mari puteri nucleare. Ţările noastre împreună deţin în jur de 90% din armele nucleare instalate în lume. Suntem implicaţi în limitarea armelor nucleare de la începutul anilor 1970 şi acest document este un mecanism de stabilitate, de construire a încrederii, care va continua să aibă acest rol.

Sunt Statele Unite ale Americii şi Rusia capabile să coopereze pe o astfel de problemă precum reducerea armelor nucleare sau, poate, Rusia a avut un interes specific?

Este foarte interesant faptul că chiar în timpul celor mai „negre” zile ale Războiului Rece, Statele Unite şi Federaţia Rusă, pe atunci URSS, au colaborat strâns în domeniul reducerii şi limitării armelor nucleare. Avem o istorie care arată că suntem capabili să lucrăm împreună pentru că aceste tratate sunt în interesul nostru reciproc. Ele prevăd consolidarea securităţii şi stabilităţii între aceste două mari puteri nucleare. Am constatat că implementarea noului tratat este foarte bună, chiar şi astăzi avem experţi din Federaţia Rusă veniţi în Statele Unite pentru a face inspecţia instalaţiilor noastre nucleare, dar sunt şi experţi americani pe teritoriul Rusiei pentru acelaşi scop.

citește integral pe adevarul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .