.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

În anul 2007 s-a declanşat aşa-zisa campanie de vaccinare,  pentru  prevenirea cancerului de col uterin, pentru tinerele cu vârste cuprinse între 9 şi 26 de ani, cu mult controversatul vaccin, Gardasil. În România s-a făcut o intensă publicitate acestui vaccin, dar din fericire cei mai mulţi părinţi, s-au informat asupra posibilelor efecte adverse şi nu au acceptat vaccinarea copiilor. Anul acesta unele “foruri medicale” au relansat recomandările privind vaccinarea nu doar a fetelor ci şi a băieţilor încă de la vârsta de 9 ani, pentru “prevenirea cancerului”.

Numai în America s-au înregistrat până la 1 sept. 2008 douăzeci şi cinci de decese corelate cu administrarea vaccinului. Unele persoane au murit la câteva ore după vaccinare, iar altele la câteva zile. De asemenea, până la aceeaşi dată la VAERS fuseseră declarate peste 10.500 de cazuri în care s-au manifestat reacţii adverse în urma vaccinării. Dintre acestea cele mai simple sunt: greaţa, voma, temperatura ridicata, mancarimi ale pielii, dureri musculare, spasme bronşitice, probleme respiratorii, astm, apendicită si dezvoltarea artritei. Apar însă cu o incidenţă mare şi:
– pierderi ale conştiinţei, paralizii faciale (sindromul Bells Palsy);
– creşteri ale glicemiei însoţite de grave crize de diabet;
– afecţiuni neurologice şi cardiace grave, şoc anafilactic;
– avort spontan naşterea de copii cu malformaţii;
– apariţia de negi genitali şi pe toată suprafaţa corpului;
– o afecţiune majoră a imunităţii însoţită de sindromul Guillain-Barre. Această boală presupune un atac puternic pe care sistemul imunitar îl efectuează împotriva sistemului nervos periferic ajungându-se până la paralizie generală.

Toate acestea fac parte din efectele pe termen scurt ale vaccinului care apar în primele ceasuri sau cel târziu la câteva zile de la administrare. Problema principală o ridică efectele pe termen lung. Acestea nu pot fi identificate încă şi, cu siguranţă, nu sunt cunoscute nici de producători, căci medicamentul a fost testat numai pe parcursul a patru ani. Mai ciudat este însă faptul că vaccinul a primit foarte uşor aprobarea de a fi distribuit, deşi însăşi compania producătoare Merk afirmă că nu a fost evaluat potenţialul Gardasilului de a cauza cancer sau sterilitate. De unde a apărut suspiciunea apariţiei acestor efecte pe termen lung? Compoziţia vaccinului vorbeşte de la sine:

În primul rând acest vaccin conţine 225 mcg aluminiu adică prin administrarea celor trei vaccinuri se ajunge ca în corpul femeii să se acumuleze o cantitate de 675 mcg de aluminiu. Spunem acumuleze, căci acest metal se depune în celule, afectând mai ales sistemul nervos central. Este deja de notorietate faptul că acumularea de aluminiu în organism este corelată cu apariţia demenţei Altzheimer. De asemenea, studiile mai noi demonstrează că aluminiul produce vătămări ale ficatului şi rinichiului.

Opinia publică mondială este mult mai îngrijorată de existenţa în compoziţia gardasilului a unei cantităţi de 50 mcg de polysorbate 80. Această substanţă a fost dovedită experimental pe femele de şoareci că produce o maturizarea anormală a organelor sexuale şi sterilitate. „Se va dovedi oare peste 10-15 ani că gardasilul a fost un agent de sterilizare şi o întreagă generaţie de fete au fost afectate”, se întreabă cu îngrijorare cercetătorii occidentali. În experienţele pe şoareci s-a constatat, de asemenea, că Polysorbate 80 este carcinogen şi mutagen, adică produce mutaţii genetice.

Asociaţia Medicilor de Familie Bucureşti – Ilfov a organizat un simpozion cu medicii de familie, care a avut ca scop dezbaterea “problemelor apărute în cadrul campaniei de vaccinare împotriva HPV”. Să fie oare informarea, asupra efectelor adverse ale unor vaccinuri aproape impuse şi insuficient testate, o “problemă” ? După cum se ştie, mulţi  medici sunt plătiţi de către marile concernuri farmaceutice tocmai pentru a promova şi pentru a prescrie aşa-zisele medicamente…..

Potrivit unui comunicat remis, marţi6 Decembrie, AGERPRES, în cadrul simpozionului, organizat recent, s-a dezbătut importanţa metodelor de prevenire a cancerului de col uterin din perspectiva politicilor de sănătate publică.

În acest sens, dr. Rodica Tănăsescu a subliniat că medicii de familie au un rol important în a comunica şi a explica pacientelor că această boală cronică este una dintre cele care pot fi prevenite atât timp cât metodele de prevenţie sunt cunoscute de către toată lumea, inclusiv de medicii de familie. ”Este datoria noastră să le spunem pacientelor când vin la control că există posibilitatea să se vaccineze împotriva HPV, virus responsabil de provocarea cancerului de col uterin şi că trebuie să facă teste de depistare precoce a cancerului de col”, a declarat dr. Rodica Tănăsescu, preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei.

Dr. Cristian Oană a precizat că medicii de familie români trebuie să informeze şi să recomande pacientelor atât vaccinarea împotriva HPV, cât şi efectuarea de teste periodice, adăugând că ”putem învăţa din experienţa ţărilor din Uniunea Europeană pentru a avea de acum încolo rezultate mult mai satisfăcătoare ale programelor de prevenţie a cancerului de col uterin”.

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .