.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Pun pe picioare un proiect de societate, asta fac. Sunt manager la firma care imblanzeste viitorul. Am pus si pe Facebook. Asta e ce fac eu, asta e ocupatia mea. Stiu ca nu e in nomenclatorul de meserii, dar s-ar putea sa fie. Imblanzitorul de viitor”, a explicat Sebastian Lazaroiu, intr-un interviu pentru HotNews.ro, prezenta sa ca manager la televiziunea Romania de Maine a Universitatii Spiru Haret. Intrebat cum poate lucra pentru o Universitate infiintata de un fost securist, Lazaroiu a spus ca nu a crezut niciodata in “povestea cu lustratia, cu securistii”, considerand ca e mult prea tarziu pentru asta.

* Guvernul ar trebui sa reziste presiunilor strazii. Ar trebui si cred ca are resurse inca sa reziste. Pana se epuizeaza (…) Cred ca Baconschi a fost una din fetele aruncate, era una din metaforele utilizate in discutia cu cititorii. Si revenirea lui Arafat a fost o concesie care s-a facut tocmai pentru a stinge aceasta nemultumire.

* Cea mai mare greseala care ar putea fi facuta acum este ca Guvernul sa pice din cauza protestelor de strada. Nu as reveni la decizia cu indemnizatiile pentru revolutionari.

* Pentru a linisti aceasta neliniste populara trebuie sa incerci sa vezi cum se stinge linistea asta. Ii dai intai mai putin, apoi si mai mult…Ce inseamna? Prima concesie a fost revenirea lui Arafat. Lumea s-a mai linistit putin dar tot au ramas. Apoi a fost revocat Baconschi care ar fi jignit protestatarii. Daca lucrurile nu se inchid sigur ca poti sa mergi mai departe. Mai departe ai si un premier in fruntea tarii. Dar cel mai rau ar fi ca premierul sa demisioneze din cauza protestelor din strada. Poti sa faci o remaniere, de exemplu. Eu cred totusi ca protestele au scazut in intensitate.

* Eu n-am spus ca actualul guvern trebuie sa ramana pana la alegeri. N-am spus asta. Am spus sa nu cada acum cata vreme sunt proteste in strada. Ele au scazut deja si vor scadea in intensitate. Problema e ce invata partidele dupa ce se termina protestele. Pentru ca monstrul e tot acolo, e in adancuri. Si el oricand poate fi zgandarit sa iasa la suprafata. Si intrebarea e ce faci sa eviti asa ceva sau chiar mai rau.

* Pana la urma oamenii protesteaza impotriva clasei politice dar impotriva celor care sunt in prima linie. Cred ca romanii intr-un fel sau altul s-au obisnuit cu institutiile democratiei, atat ca ele nu sunt credibile in momentul asta. Si nu sint credibile pentru ca nu s-au reformat pana acum: Parlamentul, partidele politice.

* Un alt guvern ar putea si el sa recladeasca increderea populatiei. Sa nu uitam ca noi mai avem de facut reforme. Un lucru foarte rau pentru Romania ar fi sa inghetam reformele anul asta. S-ar putea ca Guvernul Boc sa nu mai poata sa continue reformele in 2012. Intrebarea e daca exista un alt Guvern care sa poata face asta. Daca exista ar trebui facuta inlocuirea. Nu acum, la un moment dat.

Sursa in continuare: Hotnews

Interviu Sebastian Lazaroiu

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .