.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Unele dintre probele importante in acuzarea politistilor de la sectiile 1 si 3 sunt carnetele pe care acestia isi notau tot ce misca pe raza lor de competenta.

Surse bine informate au precizat, pentru “Evenimentul zilei”, ca agendele de lucru ale subofiterilor de la Ordine Publica au fost preluate de Directia Generala Anticoruptie (DGA).

Prostituata “altoita” pentru neindeplinirea planului

Pe filele scrise de agenti apar numele celor sanctionati sau suspectati de diferite fapte penale, ale prostituatelor si proxenetilor, dar si ale clientilor acestora.

Surse din randul oamenilor legii au povestit cum, anul trecut, una dintre prostituate a intrat in conflict cu un politist, pe motiv ca nu plateste taxa obisnuita “de protectie”.

Tanara incerca sa ii explice, atunci, ca unul dintre clienti nu a platit suma ceruta de ea si nu ii mai ajungea sa ii dea si agentului, si proxenetului.

Atunci, fata a incasat cateva palme si un “set” de injuraturi. Agentii sub acoperire au aflat, astfel, ca prostituatele cereau de la clienti si bani pentru “taxa de protectie”.

Le-au confiscat agendele

In decembrie, anul trecut, toate agendele de lucru ale celor 31 de agenti au ajuns la DGA. Practic, in momentul descinderilor de marti, ofiterii anticoruptie stiau ce contin acestea si chiar ce urmau sa faca politistii corupti.

Coroborate cu inregistrarile din masinile “dotate” cu microafoane ale celor doua sectii si cu marturiile agentilor sub acoperire, notitele au contribuit la punerea sub acuzare a agentilor.

“Este posibil ca unele dintre faptele inregistrate pe parcursul cercetarilor sa faca obiectul altor dosare”, a precizat unul dintre anchetatori. Cert este ca, deocamdata, oamenii legii tin la secret numele clientilor prostituatelor de lux, care frecventau hotelurile din centrul Capitalei.

O spaga la doua minute

Inregistrarile aflate in posesia procurorilor arata ca politistii luau spaga in timp record. Este exemplificat un caz care a avut loc pe 21 octombrie, anul trecut, in care un echipaj format din agentii Dan Ungureanu, Constantin Ghergu si Cornel Grigore au “rezvolvat” problema unui sofer care a trecut pe culoarea rosie a semaforului, intre orele 10.50 si 10.52.

Sursa: Stiri.rol

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .