.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Parlamentarii PDL i-au cerut marti premierului Emil Boc sa-si prezinte strategia fata de partid pentru perioada viitoare, pe fondul protestelor de strada si a scaderii drastice cu care se confrunta democrat-liberalii in sondaje, au declarat pentru HotNews.ro surse politice care au participat la intalnirea conducerii PDL cu grupurile parlamentare din Camera si Senat. Sedinta democrat liberalilor au fost una tensionata, conducerea PDL fiind criticata din toate partile iar liderii partiduluiacuzandu-se reciproc. Elena Udrea s-a certat cu Radu Berceanu, Cezar Preda si Vasile Blaga i-au sugerat lui Emil Boc sa demisioneze in timp ce Roberta Anastase a incercat sa tempereze spiritele, promitandu-le parlamentarilor ca schimba legislatia electorala si redeseneaza colegiile

Potrivit surselor citate, Emil Boc le-ar fi cerut parlamentarilor sa aiba incredere in el si in presedintele Basescu si a argumentat ca “stiu ce trebuie facut, dar nu pot comunica deciziile decat dupa publicarea motivarii deciziei Curtii Constitutionale legate de comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale”.

Primul ministru i-ar fi rugat pe parlamentari sa aiba rabdare pana saptamana viitoare, cand le va comunica ce pasi va face partidul in viitor. “Mai este nevoie de cateva piese de puzzle si va vom comunica si eu si presedintele ce urmeaza sa facem in continuare”, ar fi spus Boc in spatele usilor inchise.

Explicatiile lui Boc nu i-au multumit insa pe o serie de parlamentari ai PDL, care au parut mai degraba iritati,decat linistiti de discursul premierului. Vasile Blaga si Cezar Preda i-au sugerat lui Boc ca trebuie sa demisioneze.

Sursele citate au precizat ca Cezar Preda ar fi spus ca remanierea guvernamentala nu este suficienta in acest moment si ca partidul se afla intr-o situatie foarte delicata, astfel incat se impun masuri radicale.

“M-am saturat de lozinci, cu calmul ajungem in iad. Daca stiti ce trebuie facut spuneti-ne si noua pentru ca noi nu stim. Partidul nu moare fara Blaga sau Boc”, i-ar fi spus Vasile Blaga, premierului.

“Pana in momentul de fata partidul a fost condus mai mult de evenimente politice. Va aflati in fata grupurilor parlamentare si aveti obligatia sa ne spuneti transparent si onest ce decizii vreti sa luati pentru partid, cu subiect si predicat nu sa comunicati misterios cu aer de James Bond”, a cerut depuatul Raluca Turcan.

Potrivit surselor citate, Elena Udrea ar fi incercat sa redirectioneze atentia parlamentarilor spre banii care vor venii in colegii de l a Guvern. Si la acest capitol alesii au avut critici. “Ne-ati promis ca directionarea banilor se va face prin primarii si nu Consilii Judetene. Ce facem suntem la guvernare si asteptam ca prostii sa primim bani”, ar fi comentat deputatul de Dolj, Constantin Dascalu.

“Putem se revenim in sondaje, Un caz in acest sens este Israelul care s-a confruntat cu proteste de strada iar in cateva luni partidul aflat la guvernare a revenit la 40% in sondaje”, ar fi incercat Udrea sa tempereze spiritele.

Sursa: Hotnews

Foto : Evenimentul zilei

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .