.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

În perioada aprilie 2010 – aprilie 2011 am făcut o serie de declaraţii politice şi interpelări care vizau oameni-cheie ai preşedintelui Traian Băsescu din diverse instituţii ale statului, ca primul -adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea, procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar, şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

În cursul lunii martie 2011, după trei declaraţii politice şi trei interpelări consecutive la adresa şefului Fiscului, Sorin Blejnar, au fost declanşate represalii împotriva mea şi a apropiaţilor mei. În a doua jumătate a lunii martie 2011, la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Satu Mare a sosit o echipă constituită din 5 inspectori fiscali, dintre care unul era ofiţer acoperit al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), serviciul secret al Ministerului Administraţiei şi Internelor, care au verificat toate firmele legate de ziarul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare, la care am fost director până a fi ales senator şi care mi-a publicat toate declaraţiile şi interpelările. După câteva zile au fost declanşate de către ANAF ample controale fiscale la agenţii economici care erau principalii furnizori de reclamă şi publicitate ai Gazetei de Nord- Vest.  Citește mai departe pe Cotidianul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .