.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cele doua camere ale Parlamentului s-au reunit luni 23 Ianuarie 2012, in sedinta extraordinara comuna dedicata situatiei politice, economice si sociale din Romania, in prezenta premierului Emil Boc.

In deschiderea sedintei, Mircea Geoana a cerut ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, sa se prezinte marti 24 Ianuarie 2012,  in fata Parlamentului. “Este obligatoriu ca dl presedinte sa iasa din tacerea in care s-a autoizolat” de la inceputul protestelor, a spus Mircea Geoana.

În timpul ședinței, Emil Boc a declarat:

  • Am venit pentru sesiunea extraordinara a parlamentului Romaniei
  • Traim vremuri speciale, deosebite in lume, in Europa si in Romania
  • Criza economica mondiala necrutatoare afecteaza viata a miliarde de oameni
  • Suntem practic in mijlocul unei crize fara precedent dupa al doilea razboi mondial. Nimeni nu stie exact cand se va incheia sau ce forme noi va imbraca; a inceput in 2008 cu o criza imobiliara, s-a transofrmat intr-o criza financiar bancara si acum capata formele unei crize legate de datoriile suverane
  • Azi in UE exista riscul major de a se reveni pe recesiune economica
  • Recent, ratingul a noua tari importante a fost afectat in sens negativ
  • Azi in Europa tari importante sunt din nefericire in pragul colapsului economic si financiar
  • Azi, UE cauta solutii extreme si severe pentru a opri criza, pentru a se rezolva problema deficitelor si a datoriilor suverane
  • Care este situatia Romaniei? Stim cu totii, Romania vine dupa 3 ani de criza economica severa, dupa trei ani in care oamenii au fost nevoiti sa suporte masuri dure de austeritate.
  • In momentul in care am preluat guvernarea in 2008, am avut in fata doua provocari mari: criza economica si un stat roman nereformat in ultimii 20 de ani. Citește mai multe declarații făcute cu această ocazie pe Hotnews.ro

Premierul Emil Boc a anunţat cu această ocazie revocarea din funcţie a ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, pentru declaraţii jignitoare, care postase pe blogul său, după protestele de strada din 15 Ianuarie 2012, referindu-se la protestatari: ”mahalaua violentă şi ineptă încolonată”.

“Am luat decizia de revocare a ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi şi am înaintat preşedintelui României propunerea de revocare din funcţie pentru declaraţiile făcute”, a spus Boc de la tribuna Parlamentului.
“În aceste zile reacţia politicienilor nu a fost întotdeauna cea mai potrivită şi vreau să ştiţi sincer că regret derapajele şi stângăciile verbale ale unor colegi de-ai mei la adresa protestatarilor din stradă şi prezint de la tribuna Parlamentului scuze publice românilor pentru aceste stângăcii verbale”, a afirmat premierul.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .