.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Demisia guvernatorului elvetian Philipp Hildebrand nu e un caz singular, nici pe departe. Inaintea lui au demisionat guvernatori sau bancheri centrali la fel de celebri, din motive mult mai “omenesti”. Viceguvernatorul Bancii Angliei, Pennant-Rea, fost editor la The Economist, a demisionat pentru ca a facut sex cu o fosta colega de breasla, jurnalista- Ellen Synon. Partidele de sex se derulau in incaperea care servea drept garderoba a Guvernatorului Bancii Angliei, sir Edward George. Dupa ce a aflat de scandal, Guvernatorul a schimbat covorul. Se intampla in 1995.

Mai putin spectaculoasa a fost demisia lui Jurgen Stark, membru in boardul Bancii Centrale Europene si economist sef al institutiei, la scurt timp dupa ce a protestat cu privire la achizitia datoriilor unor state de catre BCE. In septembrie 2011, Stark si-a anuntat retragerea „din motive personale”.  Plecarea lui, motivată, de divergenţele cu restul conducerii BCE în privinţa controversatului program de achiziţii de obligaţiuni al instituţiei, a dus la derapaje ample pe pietele financiare. Imediat după anunţul demisiei sale, indicele bursier al SUA Dow Jones a scăzut cu 2,6%, acţiunile Germaniei au scăzut cu 4% în timp ce acţiunile din Marea Britanie au scăzut cu 2,4%.  Acţiunile Societe Generale au scăzut cu peste 10%, urmate de Credit Agricole, cu 8,48%, BNP Paribas, cu 7% şi Natixis, cu 7,49%.  Titlurile companiei de asigurări Axa au pierdut 8,15%. În Italia, acţiunile UniCredit au coborât cu 5,96% şi au fost suspendate de la tranzacţionare.

Cite;te mai departe pe Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .