.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

SIF Banat Crisana a anuntat ca in data de 8 noiembrie a semnat cu Erste Group documentele pentru vanzarea participatiei detinute la Banca Comerciala Romana, se arata intr-un raport remis BVB. Reprezentantii societatii de investitii financiare arata ca in urma vanzarii participatiei la BCR, SIF Banat Crisana va primi bani si actiuni Erste, asa cum s-a intamplat si in cazul SIF Muntenia.

SIF Banat Crisana va vinde 136,27 milioane de actiuni BCR, din care 103,02 milioane actiuni la un pret de 1,0385 lei/titlu, iar 33,25 milioane actiuni – emise in 2011 in urma incorporarii profitului aferent anului 2010 – la un pret de 0,5 lei/actiune.

Totodata, societatea va primi actiuni Erste Group Bank in schimbul a 515.104.687 actiuni BCR, la o rata de schimb de 127,9583 actiuni BCR pentru o actiune EGB emisa.

Partea in numerar ce urmeaza sa o primeasca SIF Banat-Crisana se ridica la 123,6 milioane lei. Termenii financiari ai tranzactiei sunt neschimbati fata de acordul preliminar anuntat in data de 15 septembrie 2011, cu exceptia pretului pentru actiunile emise de BCR in anul 2011 ca urmare a incorporarii profitului anului 2010, care, in urma negocierilor, a fost majorat de la 0,1 lei pe actiune la 0,5 lei pe actiune.

Pentru actiunile netranzactionate in 2011, SIF Banat-Crisana a incheiat un contract de optiune vanzare/aport, optiune ce poate fi exercitata in anii 2012 si 2013, in aceleasi conditii.

In urma finalizarii tranzactiei, SIF Banat-Crisana va detine aproximativ 1% in Erste Group Bank. Participatia obtinuta de SIF la Erste Group va face obiectul unei restrictii la vanzare. Compania poate efectua “acte de dispozitie cu actiunile Erste Group Bank AG in limita a cate unui procent de maxim 25% din pachetul total de actiuni EGB dobandite, atat imediat dupa achizitie, cat si dupa intervale de 6, 12 si 18 luni”, se mai spune in raport. Dupa incheierea termenului de 18 luni de la data achizitiei nu mai exista restrictii la vanzare.

In urma acordului incheiat cu grupul austriac, SIF Banat-Crisana renunta la dreptul de a solicita initierea listarii BCR, precum si la orice drepturi speciale cu privire la dividendele aferente participatiei sale in BCR.

Erste Group Bank AG a anuntat pe 14 septembrie incheierea unui acord de principiu cu patru societati de investitii financiare (SIF), actionari minoritari ai Bancii Comerciale Romane (BCR) – SIF Banat Crisana, SIF Transilvania, SIF Munteania si SIF Oltenia – prin care grupul austriac va achizitiona un pachet de 24,12% din actiunile BCR.

Sursa: HOTNEWS

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .