.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

oieriSindicatul Național al Crescătorilor de Ovine și Caprine din România, afiliat la Agrostar, este nemulțumit de modul în care factorii de decizie implicați în modificarea Legii vânătorii au înțeles să facă acest lucru și consideră că interesele prea mari împiedică luarea unei decizii corecte în ceea ce privește modificarea acesteia.

„Trebuie modificată Legea în ansamblu, nu doar unele articole. Ultima întâlnire, care a avut loc săptămâna aceasta în cadrul subcomisiei pentru modificarea prevederilor legii așa cum s-a stabilit în cadrul Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților a arătat încă o dată că nu există bunăvoință. Prevederile legii 407/2006 trebuie să rămână după cum vor cei care au au inițiat-o și au votat-o, pentru că, nu întâmplător, majoritatea deputaților prezenți dețin arme de vânătoare. Domnul Kelemen Atilla-Béla-László, inițiatorul legii, care pe lângă faptul că este vânător este președintele a doua fonduri de vânătoare, deși nu a luat cuvântul a avut grijă ca cei care au condus sedința să nu greșească”, declară Marcel Andrei, președintele Sindicatului Național al Crescătorilor de Ovine și Caprine din România.

Până acum, discuțiile s-au canalizat doar pe articolul 23, literele c si k și pe despăgubiri. „Astfel, litera c a rămas să fie abrogată, această sarcină revenind Ministerului Agriculturii, iar la litera k au fost menționate trei propuneri care urmează să fie aprobate în Comisia de Agricultură de la Camera Deputaților. Articolele care vizează încălcarea dreptului de proprietate nu sunt luate în discuție, despăgubirile ce ar trebui acordate fermierilor în cazul în care le sunt distruse culturile ceea ce face ca, pe fond, Legea vânătorii să rămână o lege care încalcă un drept fundamental: dreptul la proprietate aducând în continuare îngrădiri pentru toți fermierii, nu numai pentru crescătorii de animale”, sustine Marcel Andrei.

În concluzie, ceea ce ni s-a promis în data de 15 decembrie 2015, în urma mitingului, nu mai este valabil, aleșii noștri preferând să distrugă un sector economic important pentru a-și satisface poftele de distracție la vânătoare.

sursa si foto:  http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .