.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Germania este pe cale să facă aceleaşi greşeli care au dus la apariţia naziştilor în anii ‘1930, spune Dylan Grice, strategul Societe Generale.

După ce şi-a prezentat în urmă cu câteva săptămâni această opinie, în urma criticilor vehemente, Grice a revenit întărindu-şi argumentele, scrie Business Insider. Azi el a scris o notă intitulată “Dylan Grice este un ipocrit dizgraţios”.

“În mod clar, asta este o … hmm… «controversată» perioadă din istoria lumii şi am primit plângeri mai mult decât media în inboxul meu. încerc să răspund tuturor email-urilor, dar cu această ocazie au fost prea multe pentru a răspunde direct”, scrie el.

Decizia care a dus la apariţia şi popularitatea imensă a naziştilor a fost politica germană de a insista cu politici deflaţioniste, născută din temerile de hiperinflaţie, într-un mediu în care toată lumea producea inflaţie, crede Grice. Ceea ce înseamnă o paralelă foarte suspectă cu criza euro:

“Scopul analizei istorice, asadar, nu a fost să ajungă la concuziile despre cum cum aderarea la principiile despre banii reali vor duce în mod linear la resurgenţa fascismului sau la război aşa cum a fost în anii ‘1930. Nici nu a fost apărarea activismului fiscal keynesian. A fost pentru a ilustra că până şi aderenţa la cele mai bune principii vine cu un preţ, judecând dacă preţul cu care vine este prohibitiv sau de neevitat, iar azi Germania şi Banca Central Europeană (BCE) trebuie să ia această decizie”, a scris el azi.

Sursa: JunalulNational

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .