.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Teorii mai vechi au aratat legaturi intre soia si puterea acesteia de a preveni diverse tipuri de cancer, de a usura simptomele menopauzei, de a preveni afectiunile inimii. Studiile recente insa spun altceva.

Comenteaza pe Forum MedLive.ro.

Alimentele pe baza de soia au fost corelate cu diverse beneficii:

  • Persoanele care mananca produse din soia inlocuiesc astfel alimentele mai putin sanatoase, evitand acumularea de colesterol si grasimi saturate provenite din carne sau alte produse animale.
  • Soia contine nutrienti importanti: fibre, vitamina B, acizi grasi omega 3.
  • Poate fi adaugata in paine, paste, cereale, produse din carne sau utilizata ca inlocuitor pentru carne in produse vegetariene: burgeri, hot dog. Hrana care contine doar soia este o sursa buna de proteine pentru vegetarieni si vegani, furnizand aminoacizi (tip de nutrienti).

Pe piața românească există soia modificată genetic. Aceasta sigur are efecte negative asupra organismului. în plus, chiar soia nemodificată genetic, atunci când e preparată excesiv și amestecată cu diferite E-uri, sigur că poate conduce la îmbolnăviri. Alfel, soia este un aliment care nu asigură tot ceea ce este necesar organismului, nu este un panaceu universal, dar este folositoare într-o alimentație echilibrată, în cantități normale. La fel ca orice alt aliment, fie el și natural- ”ce-i mult strică”. Cei care se tem că un consum moderat de soia le-ar putea face rău, se pot gândi că, de exemplu,  în Japonia soia este prezentă în hrana tradițională, de foarte mut timp, sub formă de sos de soia sau tofu, iar japonezii sunt cei mai longevivi oameni. Consumul de soia precum si al altor alimente bogate in fitoestrogem poate diminua sau chiar împiedica bufeurile asociate cu menopauza. Acest lucru explica de ce foarte putine femei din Japonia, unde soia este unul dintre alimentele principale, prezinta probleme legate de bufeuri.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .