.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sorin Ovidiu Vîntu şi liderul sindical Liviu Luca au fost reţinuţi, luni, pentru 24 de ore de procurorii Parchetului General, în dosarul privind falimentul Petromservice. Ei sunt acuzaţi de delapidare şi spălare de bani. 

Si omul de afaceri Octavian Ţurcan a fost reţinut, alături de Liviu Luca şi Sorin Ovidiu Vîntu, în dosarul privind delapidarea Petrom Service, el fiind scos din sediul Parchetului instanţei supreme cu cătuşe la mâini.

Procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului General susţin că, din probele strânse, reiese că “falimentarea controlată a Petromservice SA a condus la prejudicierea societăţii cu suma de 83.163.165 de euro şi afectarea a 72.000 de membri ai Asociaţiei Salariaţilor, care, în calitate de acţionari minoritari, nu au mai putut încasa dividendele, datorită activităţilor frauduloase de diminuare semnificativă a valorii acţiunilor”, se arată într-un  comunicat remis luni.

De asemenea, anchetatorii spun că falimentarea controlată a Petromservice a produs, indirect, prejudicierea bugetului consolidat al statului cu suma de aproximativ 98 de milioane de euro, potrivit NewsIn.

Totodată, din ansamblul probelor administrate până în prezent a mai rezultat faptul că actele materiale prejudiciabile s-au realizat prin cumpărarea, cu banii Petromservice SA, a unor acţiuni  supraevaluate de mai multe zeci de ori, aparţinând unor societăţi comerciale şi transferarea frauduloasă şi controlată a banilor obţinuţi pentru a ascunde identitatea beneficiarului real.

Totodată, la această oră se fac cercetări, fiind audiate mai multe persoane.

Citește articolul integral pe www.agentia.org

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .