.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Valerie Ciolos, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un concert, sambata seara, la Oradea, dar in total anonimat, anunta ebihoreanul.ro.

Sub pseudonimul Yohanna Grace, ea a cantat in cadrul spectacolului „Regasindu-l pe Brancusi”, de la Casa de Cultura a Sindicatelor, insa fara ca organizatorii sa anunte cine este de fapt artista careia i-a apartinut a doua parte a evenimentului. Secretul a fost tinut la cererea artistei, care nu-si tradeaza identitatea nici pe pagina ei de Facebook.

Yohanna Grace a urcat pe scena dupa orchestra Liceului de Arta Oradea si cea a Asociatiei Muzica e Canto din Italia. Ea a cantat timp de 30 de minute, prezentandu-si in premiera albumul „Grace”.

Prin acest concert, care a avut intrarea libera, organizatorii au dorit sa atraga atentia asupra campaniei de strangere de fonduri pentru achizitia operei „Cumintenia pamantului”, campanie care oficial s-a incheiat vineri, dar conturile nu au fost inca inchise.

Numai ca anonimatul nu foloseste intotdeauna, astfel ca mesajul a ajuns la prea putini oradeni: in uriasa sala a Casei de Cultura a Sindicatelor, abia daca s-au adunat 100 de oameni. Care nici n-au stiut ca in fata lor canta sotia premierului!

Valerie Ciolos a marturisit la Digi 24 Oradea ca muzica este pentru ea un prieten vechi. „Este o pasiune din copilarie, am avut ocazia sa o practic de cand eram mica, din adolescenta, apoi am crescut si odata cu studiile am lasat-o deoparte. Incercarile vietii, am dat la un moment de greu si a trebuit sa gasesc ceva cu care sa ma hranesc si atunci am regasit aceasta pasiune”, a declarat Yohanna Grace.

Sotia premierului a mai spus ca s-a implicat in campania de strangere de fonduri pentru achizitia operei lui Brancusi pentru ca artistul o face sa vibreze.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .