.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Spirulina este cunoscuta de multa vreme ca fiind o alga cu proprietati miraculoase, avand efecte uimitoare pentru sanatate si frumusete.
Spirulina este considerata cea mai nutritiva alga din cele peste 30.000 de specii care exista, continand micro si macroelemente cu efecte benefice pentru organism, iar unele substante continute de spirulina se intalnesc chiar rar in natura. Iata de ce spirulina este o planta atat de speciala..

Ea contine aproximativ 70% proteine, de aceea actioneaza ca un aliment care taie foamea. Proteinele trimit catre creier semnalul de satietate, ceea ce ajuta la controlarea greutatii fara sa ai senzatia ca te infometezi. Fenilalanina si triptofanii din alga stimuleaza de asemenea centrele creierului legate de satietate. In 1986, un studiu a demonstrat ca 2.8 g spirulina de 3 ori/zi timp de 1 luna duce la scaderea in greutate.

Alga  favorizează scaderea nivelului colesterolului total si al colesterolului LDL (cel rau).  In plus, spirulina contina vitamina PP, care influenteaza scaderea LDL si cresterea colesterolului HDL (cel bun). Este bogata in antioxidanti (vitamina E, zinc) ce stimuleaza sistemul imunitar si il ajuta sa lupte contra proliferarii anarhice a celulelor canceroase.

Spirulina protejeaza de cataracta , glaucom, degenerescenta maculara legata de varsta: spirulina previne aceste probleme deoarece are un continut bogat in carotinoide (pigmenti precursori ai vitaminei A) si in antioxidanti (vitamine E…).
Spirulina  ajută la menținerea tinereții. Antioxidantii sai (zinc, vitamina D…) protejeaza celulele cutanate de radicalii liberi (substante care favorizeaza imbatranirea). Spirulina contine si beta-caroten, ce previne mai ales uscarea pielii. Spirulina stimuleaza imunitatea. Face să scadă glicemia.
Bogata in vitamine, minerale si oligo-elemente, spirulina compenseaza carentele si ajuta organismul sa-si recapete vitalitatea. Fierul continut in spirulina se absoarbe foarte bine in organism (este biodisponibil), ceea ce o face benefica pentru anemici. Spirulina contine mai mult calciu decat laptele de vaca si este mai usor asimilabil. Spirulina este si unul dintre alimentele cele mai bogate in magneziu biodisponibil.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .