.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Statele membre ale Uniunii Europene care decid să prelungească restricţiile pe piaţa forţei de muncă pentru români şi bulgari pot invoca drept justificare criza, precedentul fiind creat prin acceptul din partea Comisiei ca Spania să reintroducă astfel de restricţii, a declarat pentru Agerpres Yves Pascouau, expert în cadrul think-tankului European Policy Centre (EPC) din Bruxelles.

Statele membre pot să justifice o astfel de decizie invocând criza şi situaţia economică, ‘spunând că se confruntă cu perturbări pe piaţa forţei de muncă şi că acest lucru le împiedică să o deschidă pentru români şi bulgari’, a afirmat expertul EPC.

Yves Pascouau a atras atenţia că un alt lucru ce trebuie luat în considerare este faptul că executivul european a acceptat ca Spania, care îşi deschisese anterior piaţa forţei de muncă, să impună restricţii invocând criza. “Ne aflăm în situaţia în care există un acord oferit de Comisie în acest sens şi ne putem imagina cu uşurinţă că unele state membre pot folosi acest accept din partea Comisiei Europene pentru a spune : ‘avem la rândul nostru probleme mari din cauza crizei şi nu putem să ne deschidem pieţele pentru că, probabil, ne vom confrunta cu perturbări'”, a explicat analistul.

“Va fi probabil extrem de dificil pentru Comisia Europeană să spună că nu există perturbări, pentru că a acceptat deja acest lucru pentru Spania”, a adăugat el.

Comisia Europeană a aprobat la 11 august cererea Spaniei de a restricţiona piaţa forţei de muncă pentru lucrătorii români până la 31 decembrie 2012, ca urmare a unor perturbări grave pe piaţa forţei de muncă a acestei ţări, care a fost puternic lovită de criză, a informat la vremea respectivă executivul de la Bruxelles.

“Cred că Olanda a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai conservatoare state membre din UE. Şi vă puteţi imagina că există cu siguranţă motive interne care au dus la această decizie”, a spus expertul EPC. “Olanda se află într-o situaţie în care trebuie să implementeze un acord de coaliţie care a fost discutat şi cu partidul de extremă dreapta (n.r.- PVV) condus de Geert Wilders. Sunt extrem de duri în ceea ce priveşte chestiunile de migraţie, ceea ce înseamnă că atât timp cât pot impune restricţii asupra migraţiei forţei de muncă, cred că o vor face”, a declarat Yves Pascouau

Citește mai mult pe  AGERPRES

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .