.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Astazi, in aceasta criza, avem si solutia viitorului. Solutia viitorului a fost pomenita si de domnul Martens, de domnul Daul. Ceea ce inseamna o sansa pentru Europa de a garanta prospetritatea cetatenilor ei se numeste mai multa integrare, iar eu mi-as permite sa spun – Statele Unite ale Europei, care sa respecte valorile noastre, care sa tina cont de specificul cultural al fiecarei tari, care sa protejeze fiecare minoritate, dar care, in acelasi timp, sa aiba forta sa ne proiecteze acolo unde pot fi sau pot spera sa fie cei 500.000 de europeni, adica la pupitru de comanda a procesului de globalizare, nu la remorca procesului de globalizare”, a declarat Traian Basescu.

“Din pacate, intarzierea nu va folosi nimanui. Nu putem lasa aceasta misiune urmatoarei generatii de politicieni. Trebuie sa avem curaj s-o facem acum si sa incepem sa vorbim despre Statele Unite ale Europei. Dar nu numai sa vorbim. Trebuie sa le proiectam si sa avem forta politica, fiecare la noi acasa, sa convingem cetatenii ca aceasta este solutia”, a mai spus Basescu.

Presedintele a continuat cu: “Insa, in opinia mea, doar unitatea si solidaritatea nu sunt suficiente pentru a prefigura Europa viitorului, Europa care sa influenteze efectele globalizarii si nu Europa care sa receptioneze, sa primeasca efectele globalizarii. Deci pentru a fi un element de influenta a directiei in care se se indreapta efectele procesului de globalizare ne trebuie ceva mai mult decat unitate si solidaritate. Eu cred ca sunt cateva lucruri inevitabile a fi facute la nivelul UE ca politici generale. Evident, nu putem spera intr-o politica monetara unica atat timp cat avem 27 de politici bugetare si tot 27 de politici ficale. Este clar ca trebuie sa trecem la o politica bugetara si fiscala unica, element extrem de greu, dar trebuie sa avem curaj sa discutam subiectul, sa vedem cum il putem atinge”.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .