.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Procurorii DNA sunt pe cale sa franga doua cariere politice nobile, puse in slujba binelui public. Mielul Domnului, Robert Negoita, si ascetul Viorel Hrebenciuc – acuzati de spalare de bani in dosarul finantarii ilegale a campaniei lui Mircea Geoana de catre Ioan Niculae – au cazut victime imaculate show-ului televizat dupa care procurorii se innebunesc, se stie.

Si nici macar nu au sansa vreunei imunitati pe care colegii lor sa o apere vigilenti, dupa cum i-a indemnat chiar seful statului.

Dar procurorii acestia nesatiosi si neprofesionisti, carora independenta li s-a suit la cap ceva de speriat, chiar daca nu reusesc sa sparga de cate ori ar trebui barajul instantelor, si ele mari iubitoare de politicieni, ne arata periodic cate o bucatica din acea Romanie monstruoasa care ne sufoca vietile si sperantele.

Cazul Apostu ne-a aratat in toata splendoarea ei coruptia institutionalizata, la scara industriala, metodica si profesionista, prin filtrul careia trecea de la multinationala la vanzator de pepeni. Ei bine, descoperim acum alte capete ale monstrului: relatia dintre politicieni si clientela, punand degetul pe sursa tututor relelor si anume modul de finantare a partidelor politice, dar si motivele pentru care sondajele de opinie nu mai pot fi credibile.

Istoria relatata de procurori, disjunsa din marele dosar transpartinic InterAgro, e simpla, parca de manual. In 2009, Gheorghe Bunea Stancu, presedintele PSD Braila, a obtinut de la Ioan Niculae, patronul InterAgro SA, un milion de euro pentru campania electorala prezidentiala a lui Mircea Geoana, campanie al carei sef era Viorel Hrebenciuc, iar purtator de cuvant, Victor Ponta.

Banii urmau sa fie platiti indirect, prin plati catre diferiti furnizori de servicii in cadrul campaniei, inclusiv institutii implicate in realizarea de sondaje de opinie, in speta INSOMAR, institut detinut de Sorin Ovidiu Vintu. De altfel, Gheorghe Teodorescu de la INSOMAR a fost deja trimis in judecata pe 11 ianuarie. Sa fie irelevant ca INSOMAR l-a indicat pe Mircea Geoana drept castigator al alegerilor imediat dupa inchiderea urnelor si a facut asadar posibil momentul “Mihaela, dragostea mea!”?

Dar Ioan Niculae nu dadea acesti bani din pura generozitate dezinteresata. Nu, pretul milionului era sustinerea intereselor sale la conducerea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, precum si la nivelul celor doua societati nationale ce au ca obiect gestionarea si distribuirea gazului natural, Transgaz si Romgaz.

Citește mai departe pe Ziare.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .