.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Statul-mafiot-5-300x336Prin preajma alegerilor, se fac auzite voci, în special din dreapta spectrului politic, potrivit cărora una dintre cauzele înapoierii României ar fi votul universal, îndeobşte considerat un factor de progres şi un pilon de bază al democraţiei.

Argumentul este că ajung să voteze prea multe persoane lipsite de educaţie şi cultură politică, care, în plus, cel mai adesea, sunt dependente de bani de la stat, sub diverse forme, de la ajutoare sociale la pensii. În consecinţă, aceşti alegători îi votează pe cei mai populişti politicieni, blocând dezvoltarea şi modernizarea ţării. Ca soluţie, se propun diferite forme de selecţie. Unii vor de-a dreptul revenirea la votul cenzitar: să nu voteze decât cei cu un anumit nivel de venituri şi de avere.

Alţii, mai subtili, propun stabilirea unui prag minim de educaţie pentru acordarea dreptului de vot. În fine, am auzit şi păreri potrivit cărora cetăţenii ar trebui mai întâi să treacă un test de inteligenţă şi să dovedească un anumit nivel de IQ şi de-abia apoi să li se dea permis de ştampilă electorală. Eu cred, pragmatic vorbind, că principala provocare este cum să eliminăm interlopii din politică. În lipsa expertizei economice, politicienii au început să se sprijine pe aceştia ca să câştige alegerile. Astfel se explică de ce s-a manelizat societatea şi modelele la care se raportează sunt greşite. Haideţi să revedem însă relaţia de cauzalitate. Ce e defect? Modul în care se obţine puterea. Iar aceasta constituie – după cum scriam într-un articol anterior –  singurul lucru nefiscalizat.

Ca să se destructureze simbioza politicieni – interlopi, pentru ca persoanele ce desfăşoară activităţi ilicite să nu acceadă la putere , trebuie găsită o formă de a le taxa. Şi cel mai simplu mod de a o face este de a găsi nişte metode pentru ca interlopii să-şi dovedească responsabilitatea socială, sub forma unor asigurări. De orice fel, de stat sau private.

La fel ca prostituţia ce ar trebuie reglementată „prin legi profesionale, de relaţie şi fiscale” după cum spunea marele scriitor Tudor Octavian, pentru a  nu mai fi invitate „în revistele mondene şi în mai toate emisiunile cu rating ale televiziunilor” să exprime „o opinie, spre cunoştinţa întregii ţări, prostituatele cu tarife mari”, la fel ar trebui să se întâmple cu întreaga “faună” interlopă. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, se va vedea, mai departe, cum societatea îşi alege greşit modelele, dar, primeşte, în schimb, democraţia. Cu care ce să facă în lipsa educaţiei? Păi mai nimic, fiindcă doar li se dă impresia membrilor societăţii că ar avea cu toţii aceleaşi drepturi şi, de fapt, ei cad victime manipulării. Totuşi, nepricerea, faptul că politicienii au obţinut puterea cu ajutorul interlopilor, e trădată atunci când se caută un om capabil pentru a ocupa un anumit post. Aici se vede lipsa expertizei. Timp în care la polonezi sau cehi e “bătaie”, sunt 4-5 pe loc!

Mai important e că dacă politicul îşi doreşte să funcţioneze ca până acum, această atitudine e contrară deciziei enunţate de a fi parte a UE. Abordarea actuală face imposibilă ancorarea acţiunilor economice în jurul obiectivului de a adopta euro. În contextul în care politicienii funcţionează ca până acum, în strânsă legătură cu interlopii, sunt imposibil de stabilit reperele de convergenţă reală.

sursa   http://www.capital.ro

 

si foto: http://ziarulfapta.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .