.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Cunoscutul om de stiinta britanic Stephen Hawking a fost omagiat in ziua in care a implinit 70 de ani, insa starea de sanatate precara l-a impiedicat sa participe la manifestarile care i-au fost dedicate, transmite Reuters. Hawking a fost laudat de colegii sau ca unul dintre cei mai inteligenti fizicieni de la Einstein incoace.

Hawking, autorul bestseller-ului international “O scurta istorie a timpului” (1988), a fost omagiat pentru realizarile sale in domeniul teoriilor timpului si relativitatii, dar si pentru abilitatea sa de a face accesibila stiinta complexa.

In cadrul unui simpozion dedicat omului de stiinta, care in 1963 a fost diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica, spunandu-i-se ca are doar doi ani de trait, astronomul regal a declarat ca Hawking a sfidat sansele medicale si stiintifice.

Astronomul Martin Rees a spus ca Hawking “a schimbat perceptia noastra despre Univers”.

“Este minunat ca sarabatorim cea de-a 70-a zi de nastere a lui Stephen. Este o sansa sa-i multumim pentru multele observatii pe care ni le-a oferit despre Univers si… pentru insipratia pe care a oferit-o la milioane de oameni prin faptul ca a realizat atat de multe in conditii extrem de vitrege”, a declarat Rees in fata unui public alcatuit din oameni de stiinta, studenti si ziaristi.

Hawking trebuia sa vorbeasca duminica in cadrul simpozionului “Starea Universului” organizat la Universitatea Cambridge, insa colegii sai au declarat ca este prea bolnav sa participe.

Omul de stiinta a fost internat recent in spital, fiind externat la 6 ianuarie. “Din pacate, recuperarea sa nu a fost suficient de rapida pentru ca el sa fie astazi cu noi”, a declarat vice-cancelarul Universitatii, Leszek Borysiewicz.

Hawking a decis sa-si intituleze discursul “A Brief History of Mine”. Un purtator de cuvant al Universitatii Cambridge a declarat ca discursul sau va fi prezentat, iar Hawking va urmari simpozionul din locuinta sa, el aflandu-se in convalescenta.

Diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica (boala Lou Gehrig) la varsta de 21 de ani, Hawking este imobilizat in scaun cu rotile si comunica cu ajutorul unui sintetizator vocal sofisticat.

De aproape cinci decenii, Hawking a atins noi frontiere cu cercetarile sale in domeniul teoriilor despre timp, spatiu, relativitate si gauri negre.

Rees si ceilalti participanti la simpozionul de duminica l-au laudat ca fiind un “Einstein modern”, afirmand ca munca sa a dezvaluit informatii noi despre originea Cosmosului, natura timpului si soarta Universului.

Sursa si stirea in continuare : Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .