.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Scutirea de penalitati se acorda numai pentru datoriile pentru care contribuabilul a depus declaratii in mod voluntar si pentru care nu s-a inceput executarea silita, se arata in Ordinul Casei Nationale de Asigurari de Sănătate nr. 894 din 01 Noiembrie 2011, aparut luni in Monitorul Oficial. Potrivit documentului. nu se beneficiaza de scutirea de penalitate daca debitul a fost incasat ca urmare a executarii silite sau ca urmare a valorificarii bunurilor sechestrate. Scutirea se acorda de Casele de sanatate judetene si a Municipiului Bucuresti, de Casa de Sanatate a Ministerului Transporturilor si de Casa de Sanatate a Apararii si Justitiei.
Vezi procedura si pasii pe care ii ai de facut penstru a obtine esalonarea sau scutirea de penalitati

Cum functioneaza procedura ?

1) Procedura incepe printr-o cerere depusa de persoana interesata la casa de sanatate prin care solicita analiza situatiei sale cu privire la posibilitatea obtinerii facilitatii. Cererea nu este tipizata astfel se recomanda atentie la descrierea elementelor de identificare a contribuabilului si a obiectului cererii, atrage atentia consultantul fiscal Adrian benta, de la firma Bentaconsult.
2) Pentru stabilirea situatiei exacte, casele de sanatate pot solicita si alte documente.

3) In termen de 5 zile lucratoare de la depunerea cererii, Casa de sanatate comunica contribuabilului situatia pentru care se poate scutii la plata penalitatea si intocmeste un borderou provizoriu de radiere a penalitatii.
4. In termen de 10 zile, contribuabilul are posibilitatea sa plateasca debitul si dobanda de intarziere, pentru a beneficia de scutirea de penalitate.

5. Daca nu se reuseste efectuarea platii in termen de 10 zile de la comunicarea situatiei datoriilor, contribuabilul interesat poate relua procedura in acelasi mod.

6. Daca un contribuabil achita in mod voluntar, toate sumele datorate (debit, dobanzi, penalitati) fara a utiliza procedura introdusa de actualul ordin, acesta are dreptul la restituirea penalitatii

Sursa:  HOTNEWS

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .