.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

chimioterapie-toxicPentru cei care traiau la inceputul secolului 20, sansele de a avea cancer erau de 1 la fiecare 100 de persoane; in urma cu aproximativ 50 de ani sansele au crescut la 1 la 50. In prezent, se spune ca mai putin de 1 din fiecare 3 persoane vor face cancer, iar in curand aceasta rata ar putea ajunge la 1 la 2.

Daca aveti cancer, pentru ce tratament ati putea opta? Optiunile sunt urmatoarele:

* Chimioterapia sau radioterapia, care sunt refuzate de 75% din medici (in cazul propriilor organisme) si care functioneaza cu succes doar 2-3% din cazuri, in multe studii aratand ca ele determina cresterea celulelor canceroase (In ciuda esecului clar al tratamentului cu chimioterapie, o multime de pacienti continua sa-l primeasca), sau

* Puteti utiliza alimentele naturale pentru care chiar stiinta a demonstrat ca sunt puternice anticanceroase, neavand aproape niciun efect secundar.

Dupa ce a studiat timp de 25 de ani durata de viata a pacientilor cu cancer, profesorul de Fizica Medicala si Fiziologie la Berkeley, California, dr Hardin B. Jones a emis un raport, care a produs o unda de soc in cadrul unui seminar sustinut la Societatea Americana de Cancer. Studiul de 25 de ani al Dr. Jones a concluzionat ca pacientii care nu sunt tratati cu chimioterapie si alte tratamente conventionale (chirurgie si radiatii) nu mor mai devreme decat pacientii care fac acest lucru. In multe cazuri chiar, acestia din urma traiesc mai mult decat cei cu chimioterapie! Lucrarea sa intitulata“Examinarea demografica a problemei cancerului” a fost publicata la Academia de Stiinte de la New York.

Deosebit de ingrijoratoare au fost descoperirile medicului despre ratele de supravietuire ale femeilor cu cancer de san. Cele care au refuzat toate tratamentele conventionale (chimioterapie, radioterapie, chirurgie), asadar au ramas netratate, au trait de patru ori mai mult decat femeile care au fost tratate!

Alti cercetatori au efectuat studii similare care au ajuns la concluzii similare. “Cei care au refuzat proceduri medicale au avut o rata de mortalitate mai mica decat cei care au acceptat”, a concluzionat Dr. Maurice Fox, biolog la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, pe baza unui studiu realizat la Scoala de Sanatate Publica Harvard.

Pe 2 februarie 1979 in Revista Asociatiei Medicale Americane, s-a publicat un articol de Dr. Maurice Fox, de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, privind diagnosticul si tratamentul cancerului de san. Pe baza studiilor efectuate la Scoala de Sanatate Publica Harvard, dr. Fox a gasit multe lucruri, printre care:
* in 1975, rata de mortalitate al femeilor diagnosticate cu cancer mamar era de doua ori mai mare decat cea din 1935, ceea ce inseamna ca in 40 de ani niciun progres n-a fost facut in incercarea de a vindeca cancerul.
* o rata de mortalitate mai mica a fost gasita la pacientele care au refuzat proceduri medicale, decat la cele care au efectuat  tratamentele conventionale.

O echipa de cercetatori din Israel, condusa de Dr. Michael Feldman, a efectuat un studiu la Institutul Weizmann din 1978. Un articol intitulat “Esecul chimioterapiei pentru prelungirea supravietuirii intr-un grup de pacienti cu cancer de san metastatic”a fost publicat in revista medicala britanica “The Lancet” la 15 martie 1980. Iata concluziile:

“Supravietuirea globala a pacientilor cu cancer de san primar nu s-a imbunatatit in ultimii 10 ani, in ciuda cresterii utilizarii chimioterapiei multiple pentru tratamentul metastazelor. In plus, nu a existat nicio ameliorare a supravietuirii de la prima metastaza, iar supravietuirea a fost chiar mai redusa la unii pacienti care au facut chimioterapie (…) Supravietuirea celor 78 de pacienti care au primit chimioterapie de la prima detectare a metastazelor nu a fost mai buna decat a 80 de pacienti care nu efectuat chimioterapie”. 

Cat de rea este chimioterapia?

Efectul chimioterapiei asupra organismului uman este extrem de toxic. Priviti doar ceea ce a facut acest tratament la mana unor pacienti. Arderea si cicatrizarea pe care o vedeti in imaginea din stanga este rezultatul varsarii lichidului chimioterapeutic pe o mana goala. Aceasta imagine valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte si ilustreaza clar cat de toxice sunt medicamentele din chimioterapie. Avand in vedere ca stratul exterior al unei persoane este, de fapt, mai bine protejat decat interiorul nostru, cred ca va inchipuiti ce se intampla atunci cand acest fluid este injectat in vena unui pacient cu cancer.

Atat de toxice sunt substantele chimice utilizate in chimioterapie, incat asistentele medicale care le administreaza pacientilor trebuie sa poarte echipament individual de protectie si sa urmeze masuri stricte de securitate, in caz ca exista orice scurgeri accidentale ale medicamentelor din chimioterapie. De exemplu, daca se varsa mai mult de 5 centimetri cubi, trebuie sa sa ia de urgenta urmatoarele masuri:
* accesul la zona afectata trebuie sa fie blocat, iar zona trebuie sa fie marcata cu semne de avertizare;
* asistentii trebuie sa-si puna combinezoanele de protectie si sa ridice sticla sparta, folosind lingura din “kitul de deversare chimioterapeutic”.
* curatarea lichidului se face folosindu-se tampoane de deversare.
* spalarea in zona scurgerii se face de 3 ori: o data cu peroxid de hidrogen si de doua ori cu un detergent puternic.
* in cazul in care medicamentul chimioterapeutic vine in contact cu pielea sau ochii, persoanele respective sunt instruite sa se duca imediat la camera de urgenta.

Concluzie

In momentul in care sunteti diagnosticat cu cancer, cel mai bine este sa nu va expuneti corpul otravurilor brutale si este mult mai bine sa folositi alimentele naturale, ce sunt benefice pentru organism si nu au efecte adverse (vitamina C, bicarbonatul de sodiu, tomatele, usturoiul, fructele de padure, curcuma etc.). Depinde doar de voi ceea ce va doriti cu adevarat…

sursa si foto:  http://www.almeea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .