.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un chirurg din India a fost dus în faţa Curţii Supreme, după ce timp de două ore a sterilizat 53 de femei, fără ca acestea să îşi dea consimţământul. Se pare că banii ar fi venit de la englezi, iar oficialii indieni ar fi folosit aproape 250 de milioane de dolari din programul de sterilizare a femeilor.

Aceste operaţii se desfăşoară fără niciun fel de interes faţă de viaţa femeilor şi multe chiar pier pe masa de operaţii. Departamentul pentru Dezvoltare Internaţională al Marii Britanii percepe controlul populaţiei ca un factor determinant în reducerea gazelor de seră, numai că populaţia pe care încearcă să o controleze nu locuieşte în Londra, ci în lumea a treia.

Potrivit Christian Post, şi SUA ar fi implicate într-un astfel de proiect, numai că autorităţile americane au destinat bani către China. Săptămâna trecută, o fotografie şocantă atrăgea indignarea lumii. Pe un pat de spital, o femeie priveşte neputincioasă spre copilul ei, avortat forţat în a şaptea lună de sarcină.

Femeia din fotografie rămăsese însărcinată cu al doilea copil, deşi legea chineză interzice acest lucru. Pentru că nu a putut să plătească amenda de peste 6.000 de dolari, o sumă care reprezintă venitul familiei pe patru ani, autorităţile au obligat-o să semneze un act prin care era de acord cu avortul.

După ce femeia a refuzat, autorităţile au intrat în casă, au bătut-o, au luat-o cu forţa şi au dus-o la spital, unde medicii au legat-o de pat şi i-au injectat intra-uterin fătului toxine în creier.

Se pare că administraţia Obama finanțează cu 50 de milioane de dolari anual agenţia United Nations Population Fund (UNFPA), care susține politica sângeroasă de planificare familială a Chinei, relatează LifeSiteNews.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .